Alle indlæg og emner.

Luksusdyr?

I can’t help it! Min hud skal bare forkæles – vores hud skal vi bære resten af livet, og hvis jeg kan undgå at komme til at ligne en rynket røv som 60-årig, forebygger jeg gerne allerede nu!

Jeg er særlig tilhænger af “Beauté Pacifique” – et dansk eksklusivt mærke, der bare hjælper ens hud igennem alt… Fugt, rynker, pigmentpletter – you name it! Derudover holder jeg også af makeup. Lancôme, Nilens jord, Dior og rimmel i nogle ting, bruger jeg dagligt. Jeg går aldrig oversminket rundt, men lidt solskinspudder fra Nilens jord og lancômes mascara “hypnôse” er et must hos mig, sammen med Diors lip maximizer.
Lige lidt omkring mine vaner 🙂 God weekend.
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *