Alle indlæg og emner.

Produkter der redder min…

Når vi kommer til spørgsmålet om, hvor ofte jeg er i, især, matas og hvor mange penge jeg bruger på skønhedsprodukter hver måned, så undgår jeg helst at svare 🙂

Jeg elsker at få et nyt produkt og et par af mine musthaves denne måned er blandt andet fra: Christian Dior, Clinique, Bio-Oil og Keune. 
Bio-Oil redder mig hver dag – Jeg har mange ar i ansigtet efter at have pillet i urenheder i flere år (kan ikke lade være) Bio-oil går ind og hjælper med at få huden til at se ensartet og pæn ud igen og arrene minimeres efter 3-5 ugers brug af olien, som i øvrigt er meget drøj i brug ( bruger den primært på hagen og lidt i panden) Desuden beroliger olien huden.
Christian Diors produkt : Indtant gentle cleansing oil er bare super at smøre i ansigtet inden man går i bad – Huden er ren og silkeblød bagefter. Og det føles så luksus og lækkert! Den var i tilbud i Matas til 150,- = haps! 
En skrubbemaske fra Clinique i den mest kedelige grønne tube, viser sig at være en ny uundværlig bestanddel i min hverdag – Skrubben er grovkernet, lermaske-agtig og huden køler total efter brug, pga mynten deri. Huden efterlades seriøst glat og lækker bagefter og tager 100 gange bedre imod den creme man bruger efterfølgende (BeautéPacifique) 
Til håret bruger jeg pt : So Pure fra Keune og super 88 hårkur – Den kommer i den grimmeste, grå plastik-hænge-beholder a la den gelé man kunne købe i 90’erne o grøn, lilla m.fl, men hold nu op, hvor er håret silkeblødt bagefter – Endnu et bevis på, at udseendet kan snyde i dén grad.
– Mette Milan 

Denne lækre renseolie er desværre udgået, i hvertfald i DK,
 så bestil evt over nettet. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *