Alle indlæg og emner.

Juli-måneds goodiebox

Jeg elsker skønhedsprodukter – kald mig produkto-man! Elsker at teste, prøve og smøre mig ind i forskellige nye ting. Derfor er jeg tilmeldt : goodiebox, som koster 139,- i måneden. Hver måned, henter man blot en lækker farverig box på posthuset og overraskelserne vælter ud.
Ind til nu er jeg ikke blevet skuffet – Har været medlem i 5 måneder.

Denne måneds goodiebox (juli) bød på lækre produkter, atter en gang.
Mua, Oriflame, Sue Moxley, Nivea m.m.
Jeg har testet bronzeren fra Sue Moxley og lad mig sige: MUMS! Den “shinner” for hårdt og markerer dine kinder, som en stjernes. Så lækkert! Diskret og samtidigt, ser man tydeligt, hvordan kindbenene bliver markeret i en flot gylden nuance. 
Jeg prøvede også læbepennen/stiften fra Mua samtidigt. Her må jeg sige, at jeg var meget skeptisk ved at køre den på mine læber, fordi den minder mig om en ‘sprittusch’. Den efterlader ikke et ‘lag’, som en normal læbestift – Den lægger sig, som smurte man tusch på læberne og det er ikke lige mig. Men holdbarheden er syg – smurte det på kl. 15.30 og nu klokken 22.00 er farven på læberne intakt… Tænker, om det overhovedet kan komme af igen?? 🙂 
Lige nu har jeg gang i Soyalysene, som også var med denne gang og duften er virkelig spa-agtigt og milde sæbeagtige vinde svæver omkring mig i stuen,
 stimulerer mine sanser og får mig til at slappe af – Dem kunne jeg godt blive afhængig af.
Denne gang medfølger der noget så simpelt som ‘Vatpinde’ med.
Først tænkte jeg: WHAT?!? Men da jeg først fik set nærmere på dem, kunne jeg se, at det bestemt ikke er en vatpind, som vi normalt kender dem. De her er designet specielt til at hjælpe en med make-uppen – De hjælper detaljeret med at rense eller korrigere, da hovedet i den ene ende er spids og den anden ende er flad. De er ‘Uniq-e’ og jeg er allerede afhængig! (Uniq 15 kr ) 
I aften vil jeg skrubbe mig med Oriflame spa-scrub og bagefter vaske mig i Nivea bodywash – Denne måneds goodiebox er en rigtig lækker spaoplevelse for krop og sjæl. Thumbs up herfra ?
– Mette Milan 

Lækker Baked-bronzer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *