Alle indlæg og emner.

Længe siden, men…

Kære alle 🙂

Det er lidt tid siden jeg har skrevet på bloggen. 
Jeg skal jo giftes ‘lige om lidt’ (7-9.13) og lad mig sige det, som det er… Er ved at DØ af stress! 
Selvom alt er klappet og klar, og det eneste jeg i virkeligheden skal er at tage kjolen på, så reagerer min krop som en tornado.
Min hud i ansigtet er blevet bidt af en gal teenager (er altså i den tunge ende af 26!?) så har været ude og investere i ‘tonsvis’ af produkter, der kan hjælpe på de vulkanudbrud, der forgår lige nu. Hmpf! 
Jeg har investeret i ‘Beaute Pacifique – super 3 booster, 100 ml til 575,- i matas, som er kendt, som et hjælpemiddel til blandt andet uren hud.
Ja, det er  godt nok lidt dyrt – det synes jeg i hvert fald, men nu her to dage efter kan jeg allerede se og mærke en forskel. Jeg bruger den morgen og aften og den er temmelig ‘skrap’ – proppet med A-vitaminer og andre gode egenskaber. 
Generelt sværger jeg til netop dét mærke til huden. Det danske luksusproduky virker altså bare. Bruger både lermasken, som er vidunderlig, øjencremen, fugtighedscremen og nu super 3 booster!
Udover det, har jeg også for nyligt investeret i to nye produkter fra Dior ( der var 20 % off i matas, så haps haps) 
Fik en lækker pudder , Nudeskin shimmer, og mascaraen ;’Diorshow, black-out’ – og det er et eller andet sted noget ‘skidt’ for er nu også blevet afhængig af de to ting.
Pudderen, fordi den lægger sig perfekt og naturligt på huden og mascaraen, fordi den giver de flotteste, fyldigste vipper jeg længe har set. 
Jeg er håbløs, hvad angår : skønhedsprodukter (pudder, læbepomader, cremer, mascara, foundations etc) 
Men hvad pokker?! Der er nogle, der siger, at vi kun lever én gang 😉
Ps: Hvad gør du, når din hud går i selvsving? Eller går et par stadier tilbage i tiden?! 
-Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *