Alle indlæg og emner.

Elizabeth Arden og gamle koner…?!

Normalt og nærmest siden jeg var barn, har jeg associeret Elizabeth Ardens produkter med ‘Red door‘ duften og gamle koner… Jeg kunne ikke fordrage duften af hendes parfume ‘Red door’, og hver gang navnet ‘Elizabeth Arden’ blev nævnt, har billedet af netop dén parfume floreret i mit hoved.

Da jeg så blev de der 20 år gammel, fandt jeg ud af, at kvinden også havde produceret produkter som : Eight hour cremer i forskellige formater – og fik et mindre chok, da jeg fandt ud af, at de små herlige varer, med en lettere mistænkelig duft, rent faktisk var/er små mirakler. 
Forleden dag, da jeg købte for en mindre formue i Matas, var jeg så heldig, at jeg måtte vælge en gave fra kurven ved døren ( Det er kun til de gode kunder – Griner!) og her valgte jeg en æske med godter fra Elizabeth. 
Heri var der en; håndcreme, en ansigtscreme med solfaktor og en ‘al mulig’ creme, som flittigt bliver brugt på mine læber, især.
Tuben med det røde låg, er jeg blevet dybt afhængig af – som sagt bliver den brugt på læber, men også på mine ru albuer, rifter, m.m. 
Den er en sand mirakel – et lille stykke af himlen og er altid i min pung med på nye eventyr. 
Håndcremen er også skøn, men en smule mere fedtet en normale håndcremer, jeg før har brugt.
Ansigtscremen har jeg brugt et par gange og den har en lækker konsistens, men duften er meget omfattende og måske i virkeligheden lidt for meget, hvis man i forvejen har det lidt svært med den lidt specielle duft hendes ‘eight hour’ serie er præget af. Men effekten skal ikke glemmes og det er vel i virkeligheden det vigtigste. 
Jeg bedømmer altid ud fra : effekt, duft og emballage – de tre ting hører sammen for mig. 

– Mette Milan 

One thought on “Elizabeth Arden og gamle koner…?!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *