Alle indlæg og emner.

I dag har været en gooood dag :)

Årha – Efterårsferie, cafehygge, shopping – Just my favourite kind of day! 🙂

Jeg var i Åbenrå med min elskede veninde, Lotte og efter en usund mængde kaffe, skulle butikkerne jo ligesom tjekkes igennem. 
Det blev til en gang H&M-tøj og lidt make-up i form af “Youngblood” pudder, Nilens jord børste, en anderledes, sjov make-up svamp og en øjenskygge børste. Er allerede begejstret for pudderen faktisk – Den er vanvittig neutral og samtidig dækkende. Har på fornemmelsen, at den kære pudder bliver en uundværlig del af min hverdag fremover. ( skulle den også gerne blive med den pris :-0 ) 
Da jeg så kom hjem, var der en note i min postkasse om, at der lå en pakke til mig. Jeg havde ikke bestilt noget ( hvad jeg vidste af – Kan jo finde på det der med “impuls-shopping”… ) og da jeg så fik åbnet den sorte, stilede æske, var det fra Philip fra #spashop.dk, som havde sendt “toppen af poppen” til mig – Bioeffect. Simpelthen et lækkert, stilrent produkt i den fedeste emballage! Glæder mig til at teste det de næste 30 dage. Resultatet skal jeg nok blogge til jer også 🙂 
Skøn dag for mig – Har det også været det for dig? 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *