Alle indlæg og emner.

Den ‘tørre’ tid! Fugt din hud.

Jeg kan tydeligt mærke det for tiden… Det skiftende vejr, kulden, tørheden og forvirringen i min kære hud. Et eller andet sted, hader jeg denne tid på året. Men på en anden måde elsker jeg den også, fordi det giver mig mulighed for at “lege” lidt med netop min hud. Jeg kan i denne tid bruge de fedeste, lækreste cremer, serummer, scrubs, øjencremer og ansigtsmasker. Om sommeren er det bare: solcreme, solcreme, solcreme for det meste – nu er det alle salgs creme, fordi vi har al slags vejr 🙂

Jeg er rigtig glad for Sukí-produkterne ( der findes 36 produkter inden for Sukí og spashop har det bedste udvalg jeg endnu har set på en dansk hjemmeside) dem bruger jeg næsten dagligt, både serum og creme, kombineret med Beauté Pacifique, som er mit absolut yndlingsmærke.
Dog, er jeg lige for tiden på en bioeffect-“kur“, hvor jeg kun bruger bioeffect serum, creme og bodyserum/creme og dette skal jeg gøre i 30 dage – Jeg har været i gang i en god uges tid og WOW en effekt! Min hud er gennemfugtet, opstrammet, glødende og ensformig for en gangs skyld – synes min hud har “mange” nuancer, grundet nogle små ar efter uren hud, et par små pigmentfejl osv. Denne hudplejeserie fra Island har udført mirakler på blot 1 uge – glæder mig til de tre næste uger 🙂 
Nå, men det jeg ville sige med dette indlæg var: husk at fugte jeres hud godt og grundig. Kig forbi www.spashop.dk og bliv fristet af de mange lækre produkter, man kan købe derinde. Der gives blandt andet 10% på alle Sukí produkter. Og bioeffect er på snart på hylderne derinde også! 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *