Alle indlæg og emner.

‘Youngblood’ vs ‘bareMinerals’.

Foundations, concealere og pudder?!? Det er en ren jungle og jeg kan godt fortælle jer, at jeg har testet umanerlig mange slags af alle de ovenstående produkter!

Foundationen over dem alle, har jeg stadig ikke fundet. Concealeren fra ‘Mineralogie’ og den fra ‘Lancôme’ er umiddelbart de to der fungerer bedst pt, men pudder….. Det er en anden sag.
Først var jeg, i mange år faktisk, glad for ‘Nilens jord’ og der er nu ikke noget galt med den, men min hud er blevet mere moden med årerne og der er mere der skal “dækkes”, plus er jeg bare vild med de “sunde” mineraltypet, så det sidste år, har jeg været på udkig.
Jeg har prøvet ; organic M.A.K.E, Dior, mineralogie, Nilens jord, rimmel, maxfactor, bareMinerals og Youngblood – har sikkert glemt nogen ind imellem.
På det seneste har jeg så testet ‘youngblood‘ og ‘bareMinerals‘ mod hinanden og jeg har nu, ENDELIG, fundet favoritten, som gør det hele! ( ihvertfald for mig) 
Denne pudder dækker så naturligt, smukt, let, glødende og er bare alt det jeg har søgt efter.
‘bareMinerals’ – You are the winner!!!!
‘Youngblood’ er ikke dårlig – slet ikke – men jeg synes den ligger tungere og mere groft på min hud, end ‘bareMinerals’ gør. Så i skrivende stund, fortryder jeg en smule, at jeg har brugt 410 kroner for én youngblood-pudder og kun 341 kroner for tre puddere fra bareMinerals + tre børster, en mineralbronzer og en primer. ( alt sammen fra bareMinerals over Beautybay.uk) 
Jeg bruger farverne “medium” & “medium beige” + “mineral veil” ( matterende transparent pudder) og farven “honey” i youngblood. 
Jeg mixer hhv ‘medium’ og ‘medium beige’ inden jeg børster det på. Og må jeg lige tilføje, at penslerne som man får med kittet med bareMinerals, er de bedste børster jeg nogensinde har prøvet! Har altid brugt Nilens jord i børster, men desværre så fælder de helt vildt og det er bare ikke særlig flatterende med sorte børstehår i ansigtet efter påføring af pudder :-0 
Håber du finder den pudder, der er bedst til din hud ( det skader ikke at prøve ‘bareMinerals’)
– Mette Milan 
PS; en passende og god fugtighedscreme under makeuppen er også bare essentiel og vigtig! ‘Embryolisse Lait creme’ skulle være eminent og kan købes til 199,- på www.spashop.dk

One thought on “‘Youngblood’ vs ‘bareMinerals’.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *