Alle indlæg og emner.

Åhh Beauté Pacifique… I love you!

I går var jeg til Beauté Pacifique-aften i Matas. Jeg har i lææænge været tosset med mærket og produkterne, så nu ville jeg også høre mere omkring indholdet og blive inspireret til at købe de sidste tre produkter, jeg mangler i serien (ej, ejer “kun” 14 af deres produkter, så mangler vidst 14 endnu)

Det var inspirerende og spændende og jeg fik da købt for en halv formue ( hvis ikke der havde været rabatter og procenter på ) 
Jeg fik i går købt : en renseskum, skintonic uden olie, håndcreme, bodylotion og en øjencreme – Har allerede nu prøvet de nye produkter og surprise! De er ligeså gennem-skønne og fantastiske, som de andre produkter jeg i forvejen har.
Jeg fik et godt råd også, som Søren Hedegaard, make-up artist og frisør for blandt andet ; Kronprinsesse Mary og “vild med dans” deltagerne, bruger. Mix din foundation med en dråbe serum. Foundationen bliver lettere, lækrere og mere naturlig på huden. Jeg bruger selvfølgelig Beauté Pacifiques serum og det gør Søren Hedegaard efter sigende også, men er helt sikker på, at man også kan bruge andre serummer 😉 
Hav en skøn weekend! Og husk at følg med på min instagramside ; make_everything_up

– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *