Alle indlæg og emner.

WOW, bare… Wow! #bioeffect

JEG.ER.IMPONERET!

I over 30 dage har jeg brugt produkterne : bioeffect EGF serum, Bioeffect daytime, Bioeffect bodyintensive og bioeffect 30 day treatment, som jeg har været så heldig at få lov at prøve fra spashop.dk 
Hver aften har jeg smurt 2-3 dråber i ansigtet af “30 day treatment” i 30 dage og efter de 30 dage, har jeg hver morgen smurt cremen (DAYTIME)  på huden i masserende bevægelser og om aftenen brugt den “almindelige” EGF serum inden sengetid. 
Så en aften i sidste uge, står jeg og fjerner make-up i le’ face, som jeg plejer. Har en rigtig god make-up fjerner, så jeg forstod ikke, hvorfor min make-up (foundation og pudder) ikke forsvandt fra panden og hagen. ( det er der, hvor jeg har flest ujævnheder i form af røde ar og ujævn hud) eller jeg burde sige : havde! For lige pludselig fattede jeg, at make-uppen var kommet af for længst, og at produkterne fra Bioeffect tydeligt havde reduceret ar/rødme/rødlige nuancer med 90 % eller mere. Jeg er vant til at smøre make-up i ansigtet hver morgen helt automatisk, så havde ikke tænkt synderligt over forandringerne før det viste sig sort på hvidt. 
Jeg har langt om længe fået min hud tilbage (dermed også en vis form for selvtillid) Det er virkelig vildt! 
Behøver ikke putte foundation på huden længere – kan nøjes med min elskede mineralpudder fra bareMinerals, og lidt concealer, hvis det er. Selvom det nærmest ikke behøves. 
Jeg vil kalde dette produkt for et lille mirakel, for ikke nok med, at min hud er blevet flot, den er også blevet glødende, fugtet og opstrammet! 
Nu efter lidt over 30 dage, er jeg så på : serum og creme fra bioeffect om morgenen og Beaute Pacifique super3booster om aftenen. Det anbefales nemlig kun at bruge “30 day treatment” i, sjovt nok, 30 dage én gang i året (dog flere gange i året for nogle, alt afhængig af, hvor medtaget huden er). Jeg glæder mig til endnu en omgang Bioeffect 30 day treatment næste år! Eneste minus for mange, som ikke har prøvet produkterne er, at det er en ret dyr serie.
Serummen koster : 825,- 
Cremen : 450,-
Body-serummen: 725,- og 30 day treatment : 1850,- for tre små flasker, der heldigvis rækker temmelig langt! 
Jeg synes også, at det er dyrt, MEN nu hvor jeg har prøvet det og set den vilde effekt af det, ville jeg ikke tøve med at købe produkterne igen. Så må jeg spare på noget andet (sko eksempelvis) 
Googl Bioeffect og læs videnskaben bag. 
Følg med på instagram : make_everything_up
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *