Alle indlæg og emner.

3 X NEJ!

Jeg vil gerne og meget helst være positiv omkring alt. Virkelig. Men når man kombinerer det med dét faktum, at man også er ærlig, så er det desværre ikke altid muligt. I dag vil jeg vise jer tre produkter, som ikke virkede på mig – Ét af produkterne var decideret ubehagelig at have på! 

Det ene produkt er :

Denne læbepomade fra e.l.f – Den er farveløs og har et hint af mint i sig og solfaktor 15 i sig. Men… Mine læber, som egentlig tåler en hel del og som jeg aldrig døjer med i form af tørhed eller andet, blev fuldstændig indtørret af denne silikonelignende konsistens på læberne. Det var direkte ubehageligt at have på og den er simpelthen røget i skralderen! Heldigvis var den ikke dyr, men det viser også tydeligt, at man får det man betaler for. Sådan er det.

Det andet produkt var ikke ubehageligt at have på – det virkede bare ikke. Produkt nr 2 er: 

Disse Nivea-stripes til næsen. Man klistrer den på med vand, lader den sidde til den bliver hærdet, og hiver af. Så burde alle urenheder og skidt ryge med stripsen, men nej… Der sker absolut intet. Jeg kan godt lide Niveas produkter og ejer nogle stykker, men dette produkt er en ommer! Kan anbefale “purederm” stripsene fra Matas i stedet – De er virkelig effektive, hvis man bruger dem rigtigt. 

Det tredje NO-GO produkt er : 

Denne peel-off maske fra JorgObé. Den er ganske enkelt ubrugelig – på mig! 

Den er SÅ svær at pille af uanset, hvor tykt et lag man smører på og lader tørre så hiver den ens hår af i ansigtet, og intet andet. Det er smertefuldt og ubrugeligt. Det eneste plus ved denne maske er, at den virkelig dufter ualmindelig skønt! Det er virkelig ærgerligt, at den ikke gør noget for min hud. Mange siger, at den er okay, hvis man bruger den kun på næsen. Det nåede jeg ikke at prøve – den røg ud, næsten fuld – efter to gange. 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *