Alle indlæg og emner.

Rudolph Care – ikke bare en kendis-effekt!

Da jeg for godt en uges tid siden gik i gang med at teste to produkter fra Rudolph Care, aka Andrea Elisabeth Rudolph, tidligere vært på “vild med dans”, var det med den ‘kritiske’ mine på. Hvad er det her mon? En kendis-effekt? Leverer de seriøs hudpleje? Der var ikke andet for end at teste og vidste så, at det kunne jeg gøre med rigtig god samvittighed, fordi produkterne er parabenefri og fri for andre skadelige kemikalier, som desværre findes i rigtig mange produkter i dag.

Produkterne jeg skulle i gang med at teste for og fra spashop.dk, var hhv : Body lotion med Acaí antioxidant og Skin tonic med Acaí antioxidant.
Jeg har ALDRIG duftet Acaí før, så duften var helt, helt ny og en tand mystisk for mig – ikke på den dårlige måde, slet ikke, men en ny duft skal man altid vænne sig til. 
Noget andet jeg også med det samme bed mærke i var; at emballagen og flaconerne var dødlækre og robuste. Tunge sager, der pynter stifuldt på badeværelseshylden med det frostede glas og enkle mærkat som fundament. 
Hver morgen og aften gjorde jeg det til en  rutine at rense huden med skin-tonicen. Jeg sprayede det på en vatrondel og kørte over ansigt og hals og påførte derefter min foretrukne creme. Om aftenen efter badet, gjorde jeg så det samme og smurte også kroppen ind i body lotion fra Rudolph care. Det tog mig ikke mange aftener, før jeg blev mere end umanerlig glad for denne tonic og body lotion. 
Jeg har prøvet mange lotions, tro mig, og jeg HADER, at mange af dem klistrer og ligesom ikke suger ind i huden før en time efter. Jeg kan aldrig smøre lotion på om morgenen, når jeg har travlt, for så er der hvide creme-rander på hele outfittet (JA, det er prøvet en håndfuld gange efterhånden) og jeg bliver så irriteret. Denne lotion fra Rudolph care absorberes og fugter så hurtigt, at du kan trække i tøjet minuttet efter – og det er virkelig sandt. 1-2-3 og vupti. 
Jeg har skrevet det på instagram, og turde næsten ikke skrive det, men min elskede lotion fra Beauté Pacifique kan ikke måle sig med kvaliteten, næringen og virkningen af Rudolph care – og der skal meget til at sige det, for mit foretrukne mærke er : Beauté Pacifique. Men lige omkring det her med en effektiv, ikke-klistrende og stadig meget nærende lotion, og ikke mindst SUND-fornufts lotion fri for alt det skadelige, vinder Rudolphcare klart i mine øjne. At emballage, konsistens og kvalitet er i top er et kæmpe plus for mig, som bruger – produkterne, både lotion og tonic er drøje i brug og produkterne har en god og fair pris! 
Faktisk er jeg en smule ‘bange’ for at erhverve mig/teste/ønske mig flere af hendes produkter… For hvad nu hvis jeg bliver ligeså vanvittig glad for ansigtscremen, håndcremen, face-misten m.m at jeg er nødt til at udskifte mit udvalg af Beauté Pacifique ud med hendes? Jeg gør aldrig noget halvt. Jeg spår nogle dyre måneder fra nu af og til januar 2014 😀 
– Mette Milan. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *