Alle indlæg og emner.

Husk læberne i denne tid…

Jeg var ikke, og jeg gentager, var ikke, vild med EOS pomaderne, lige da de kom ud.

Startede med at købe mint-versionen, som jeg faktisk syntes godt om og ikke mindst designet var så fedt! Så blev den brugt og noget tid efter købte jeg “jordbær-varianten” og fuiiij. Den både smagte og duftede alt alt for sødt! Den mindede mig mest af alt, om de der tyggevitaminer, man fik som barn, som bare skulle ned og som jeg bare ikke kunne fordrage. Så er det også svært at elske! Så købte jeg den lyselilla (passionsfrugt) og igen, alt for sød til mig, og så så jeg mig lidt “gal” på EOS, for hallo! Til den pris, er min Mentholatum fra Brugsen til 29,95 for to stk ligeså god! 
Så har ikke sagt meget godt om pomaden, for den er, som de andre man kan købe på markedet, som er fint plejende og rar at have på. Den plejer og fugter, ligesom jeg synes andre gør. 
Men for en uges tid siden kom jeg til at teste de andre varianter fra spashop.dk, der også er og i forbindelse med det, finder jeg ud af, at EOS pomaderne er 95% organiske, 100 % naturlige og parabenefrie! Samtidig får jeg prøvet den : mørkerøde (granatæble/hindbær) den lysegrønne (honeysuckle) den gule (lemon drops) og den orange (tangerine) og disse fire varianter ➕ minten, er lige mig! Duften er noget mildere og i og med, at de er sunde og naturlige og samtidig plejende, er de nu blevet værdsat mere af mig! 
Jeg har én i tasken, én på natbordet, én i pungen, én i bilen og én i badeværelsesskuffen! Én variant til hvert humør! Så må jo sluge den kamel jeg havde spyttet ud i starten med at EOS ikke var noget at snakke om og at de kun solgte på emballagen – pomaden er skam god nok, når man har fundet varianten og duften man kan lide! 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *