Alle indlæg og emner.

To MUST haves i mit liv pt.

Der er to produkter (har flere) men hvis jeg lige skal pensle det ud, som jeg ikke kan leve uden pt.

Det ene produkt er : Lotion Michellaire fra ‘Embryolisse‘. Det er en make-up fjerner/ansigtsrens/tonic i én. Den ser temmelig ‘almindelig’ ud. Gennemsigtig, vandet, harmløs… Men jeg kan lover jer for, at udseendet snyder her, for indholdet er intet mindre end fantastisk! Den fjerner alt, ALT, i ansigtet. Vandfast mascara, blush, pudder, eyeliner, skidt og fedt, hele molevitten i et snuptag. Der skal nogle gode dråber på en vatrondel, og kør den så rundt i ansigtet af flere gange – og du har ren og skøn hud som ikke behøver at blive vasket over med vand eller andet efter. Du kan simpelthen rense og bagefter smøre ansigtet ind i creme! Tidsbesparende og fantatisk! 
Troede aldrig jeg ville kunne undvære min elskede Dior, renseolie, men har ikke brugt den siden frøken Embryolisse kom ind på min hylde.
Det andet produkt, der frisker mit ansigt op med det samme og får min hud til at føle sig ikke-klistret, ren og fugtet, er det Rudolph Cares ‘skin tonic’ med Acaí. Er helt vildt med Rudolph cares bodylotion, og denne tonic er ingen undtagelse. Spray lidt på en vatrondel og kør henover ansigtet – husk at rense ved næseroden, pandegrænsen og hagen. Den pifter ansigtet op, får min hud og hudtone i balance, klar til at smøre en serum, maske eller dag/natcreme på bagefter. Ønsker mig ‘facemisten’ snarest! Tror den er fantatisk til at friske ansigtet op i løbet af dagen, fiksere make-uppen og bare til at tilføre huden den pleje og fugt den har brug for! Lige som tonic’en! 
Skønne produkter, som kan købes på spashop.dk til gode priser og til kun 25,- i fragt. Knald-god levering og kvalitetsprodukter, lige til at skrive på ønskesedlen til jul 😉 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *