Alle indlæg og emner.

Fire lækre sager til din hud.

Jeps – fire gode sager til en lækker velplejet hud her i kulden.

1) Vichys olie ‘Nutriextra’ er jeg blevet fuldstændig skudt i – 159,- på apoteket for den skønne olie OG en creme fra selvsamme mærke til tør hud – Dét skisme billigt. Og det stopper ikke der! Olien er den bedste kropsolie jeg til dags dato har prøvet! (Jeg har altså prøvet en del) og de fedter og de klistrer og suger ikke ind i huden. Denne olie fra Vichy ligger sig smukt og glødende på huden og mærkes overhovedet ikke! Absolut musthave fra nu af. Skønt med en produkt, der kan købes for penge og som virkelig bare er effektivt!
2) Embryolisse lotion michellaire (den har jeg skrevet om herinde, men den er altså værd at nævne to gange)
Ét ord til den ; EFFEKTIV! 
3) Rudolph care body lotion ( den har jeg også skrevet et indlæg om herinde) Den er intet mindre end skøn. Faktisk har den meget samme effekt, som Vichys olie – at den smøres på, giver glød og fugt, men tørrer så hurtigt, at den aldrig når at klistre eller fedte – Tøjet kan tages på minuttet efter – Fantastisk! Kan erhverves til 395,- på spashop.dk 
4) Cliniques exfoliating Scrub er mit fjerde musthave! Elsker den. Mit ansigt et blødt og glat som en fersken efter en blidt tur med den. Tror den vil være for hård til sensitiv hud, da den er temmelig grovkernet, men til kombineret hud, som min, er det super. Den er lidt dyr af en scrub at være. 235 i Matas – men for mig, er den dé penge værd ➕ er der til en del gange i én tube. 
Inspiration til julegaver eventuel 🙂 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *