Alle indlæg og emner.

Det er jo vildt! :-o

Okay… Her til aften, efter jeg har været i bad og er ved at smøre mig ind i min foretrukne olie pt fra ‘Vichy’, kom jeg til at tænke…

Ja, det kan være halv-farlig, især som kvinde, at komme til det 🙂 
Jeg kom til at tænke på, hvor mange forskellige produkter jeg dagligt bruger og så begyndte jeg at tælle.
Hver morgen starter jeg dagen, naturligt, med at rense min hud med ‘skin tonic’ fra ‘Rudolph care‘. Dernæst bruger jeg en omgang øjencreme fra ‘Beauté Pacifique’, dernæst serum fra samme mærke og til sidst smører jeg enten ‘Clarins’ dagcreme på eller super 3 booster også fra ‘Beauté pacifique’ i ansigtet. Allerede dér er jeg oppe på at have brugt 4 produkter bare i ansigtet. På armene smører jeg en gang body lotion på fra ‘Rudolph care‘ og så kommer “al” make-uppen. Herindunder; concealer, foundation, mineralpudder, mascara, blush, måske lidt øjenskygge eller en eyeliner. Hvad er vi så oppe på? 11-12 produkter. 
Jeg bruger også roll-on under armene og en parfume på halsen efterfølgende inden jeg er ude af døren – Duften skal jo også være i orden. Så er vi oppe på 14 produkter. Her har jeg også lige glemt at nævne, at jeg hver morgen putter olie enten fra ‘Moroccanoil’ eller Eraybas ‘arganoil‘ i håret og læbepomade fra enten ‘eos‘ eller ‘réve de miel’ fra ‘Nuxe’ på læberne. 16 produkter!
Så er jeg kommet på arbejde/uddannelse og mellem 3-5 gange bruger jeg håndcreme fra hhv ‘Beauté Pacifique’, ‘Clarins’, ‘Avené’ eller ‘Nuxe’ og mere læbepomade. 
Så kommer jeg hjem, bruger lige en gang deo igen og fortsætter med læbepomaden. 
Inden jeg så får i bad hver aften, renser jeg min hud/make-up med ‘Embryolisse Lotion Micellaire‘ og hver anden eller tredje dag, har jeg en lermaske fra ‘Beauté Pacifique’ i ansigtet inden bad. 
Så går jeg i gang med at vaske hår. Her bruger jeg ‘HydraKer’ fra Erayba eller ‘cowshed‘ – imens shampooen sidder i håret, skrubber jeg enten min hud med ‘Cliniques exfoliator’ eller renser med renseskum fra ‘Beauté Pacifique’. Hvad er vi nu oppe på? Jeg har mistet overblikket – 22? Deromkring. 
Når renseskum, eller scrub er vasket af ansigtet, får håret ofte en gang balsam eller kur. Så skal kroppen også vaskes imens med ‘cowshed’ og ‘Nivea’ og en gang hjemmelavet scrub til armene, sker da også to gange i ugen. 
Når jeg så kommer ud af badet, renser jeg, ligesom hver morgen, huden med ‘skin tonic’ fra Rudolph Care. Så kommer super 3 boosteren fra ‘Beauté Pacifique’ i sving og dertil kommes der en gang body lotion eller olie på arme, ben osv. 
27 produkter, hvis jeg tæller rigtigt!!!! 
Og det slutter skam ikke der… Jeg kommer altid skum i håret, før jeg tørrer det med hårtørreren og olie/balsamspray. Til sidst bruger jeg ‘neglebåndsolie’ fra The Body Shop på fødder og læbepomade og håndcreme helt til sidst. (Ja faktisk bruger en fugtmaske fra BP j1-2 gange i ugen også) 
Det er jo fuldstændig og aldeles vanvittigt! Mellem 25-30 produkter er i kontakt med min hud og mit hår hver evig eneste dag :-0 og værst af alt… Kan ikke komme i tanke om mange af de produkter, der kan skæres ned på. De er alle effektive og med til at pleje min krop. Men det fik mig virkelig også til at tænke på, hvor vigtigt det er, at man bruger miljøvenlige, gode, økologiske, sunde produkter. At man virkelig sorterer i, hvad der er godt og skidt. At man går uden om de dårlige kemiske ingredienser. 
Det prøver jeg virkelig på. Jeg synes det er meget, meget skræmmende, hvor meget man bruger om dagen. Her har jeg endda sprunget : håndsæbe, neglelak, hårspray m.m over. 
Hvad bruger I dagligt? 
– Mette Milan 

http://beaute-pacifique.com/Shop/nyheder/submersive-serum-paradoxe.aspx

http://erayba.dk/

http://beaute-pacifique.com/Shop/oejne/puffy-eyes-gel.aspx

Her er bare et fåtal af produkterne, jeg dagligt anvender 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *