Alle indlæg og emner.

Pist væk med grimme og tørre negle(bånd)

Jeg går ikke meget op i negle… Det er rigtigt… Det gør jeg ikke. Jeg går aldrig med neglelak (kan ikke fordrage, at det ikke kan smøres perfekt på og piller altid i det) Jeg lader mine negle gro, filer dem ned, lader dem gro, klipper dem af osv. Og så er det det! 

Når det så er sagt, kan jeg jo godt se det, når de trænger til en kærlig hånd (fnis – kærlig hånd :-D) 
Mine neglebånd er tørre, og neglene matte, så jeg investerede 140,- ( i Billund Lufthavn – tror den er lidt dyrere i butikkerne?) i denne lille sag fra Dior, også kaldet ‘Créme Abricot‘. 
Dior frister mig ALTID! Sådan er det. Emballagen fra mærket er altid elegant, kræset for og smukt og det er denne hvide, simple krukke også. Så enkelt. Så elegant. Så ‘Dior’. Og åbner man den, strømmer det frem med den smukkeste abrikos/koralfarvede créme, som dufter ubeskriveligt skønt af frisk, eksotisk himmel. 
At jeg skulle smøre dette på mine negle, følte jeg næsten som ‘spild’. Misforstå mig ikke, var jo ganske klar over, hvad dette produkt skulle bruges til, men for én, som ikke er vant til at pleje sine negle som sådan, er et sådan produkt nærmest for kostbart til at blive brugt på noget så kedeligt som neglebånd. Men på med det og der sad jeg så og så sød ud i 10-15 minutter. Derefter valgte jeg at tørre det overskydende créme af, selvom jeg sagtens kunne sidde og sniffe til neglene 10 minutter længere (Jeg siger jer, at duften er mums-filibaba!) og VUPTI – frem kom et, faktisk to sæt ( min mand prøvede det også af ) velplejede, fine negle og neglebånd. 
Denne lille créme abricot er altså magi! Og troede næsten ikke mine egne øjne. Det virker bare! Glans og fugt titter frem med det samme.
Fik også at vide, her til aften, at vidunderet har vundet prisen som “Årets klassiker 2013” af Danish Beauty Awards. Meget velfortjent. 
Alle kvinder OG mænd burde have denne runde, CD-krukke blandt sortimentet af plejeprodukter! 
PS : Var iøvrigt ekstatisk, da jeg også fandt ud af, at den sagtens kan bruges på læberene eller andre tørre steder! Yay! Elsker produkter, der kan anvendes på flere forskellige måder – Smører den flittigt på læberne også nu, som får det smukkeste abricosskær og mest velduftende fugt. 
Dior-dicted?!? Det tror jeg nok jeg er 😉 

Glædelig jul!

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *