Alle indlæg og emner.

‘Tromborg’ – En mineralpudder, der vil noget!

‘Tromborg’… Ja, jeg havde da hørt om mærket før, men ikke i et sådant omfang, at jeg vidste, at mærket lavede mineralpudder, make-up osv. Jeg havde altid forbundet ‘Tromborg’ med dameagtige cremer. Men Marianne Tromborg, som er hovedpersonen og skaberen af dette vidunderlige mærke, forhandler alt inden for skønhed og pleje til alle aldre. Produkter til HELE kroppen i form af ; lækre olier, plejende cremer, nærende serumer, al slags make-up, neglepleje og så meget mere. 

Da jeg stod i Billund Lufthavn for små fem dage siden, var jeg ikke helt klar over, at det lige netop var en ‘Tromborg’ mineralpudder jeg skulle have. Altså, jeg har så mange mineralpuddere i forvejen ( Nilens jord, mineralogie, youngblood og bareMinerals) Sidstnævnte er jeg endda meget glad for, så tænkte egentligt, at det ville være ‘frås’ at købe endnu en pudder. Men.. Jeg er ikke produkto-man for ingenting vel, så tre minutter senere, lå den fine sag jo på båndet og strålede, klar til at tjekke ud af vante rammer og ned i min, efterhånden for fyldte, make-up boks. 
Da jeg så, en bunke timer, dopet på transportsygepiller, senere fik kigget ordentligt på den stilede dåse i den hvide æske og dens indhold nede på den varme spanske ø, Gran Canaria, tænkte jeg som det første:”Shit! Der er freaking glimmer i!” :-0 
Bevares, havde prøvet den på håndryggen i lufthavnen, men mine øjne var små (tidlig morgen og ingen kaffe!!) og lyset ringe, så havde ikke bemærket glimmeret, og er der noget jeg ikke kan fordrage i cremer og puddere, så er det glimmer. 
Men i med kabukibørsten og rundt i ansigtet med det i fine cirkulære bevægelser – og få minutter senere liggende jeg praktisk talt en million – I am NOT kidding! Det er fuldstændig vildt, hvad denne pudder formår at gøre for din hud. Glimmeret, som jeg var så evig bekymret og irriteret over, bemærkede jeg slet ikke. Det kunne slet ikke ses, som jeg havde frygtet. Tværtimod fik min hud, hudfarve og tone en smuk, sund glød, som jeg ikke havde haft i længe ➕ dækkede denne vanvittig flot og igen : naturligt! 
Jeg har ikke rørt mine ‘bareminerals’ puddere siden jeg for første gang prøvede ‘Tromborg’ mineralpudder. Jeg kigger på de små ‘bareminerals’dåser, der praktisktalt skriger efter min opmærksomhed, men det er altså frøken Tromborg, der bliver brugt lige nu. Jeg har slikket sol, badet i klor – og saltvand, svedt tran, men frøken Tromborg, hun sidder, hvor hun skal! Fantastisk. 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *