Alle indlæg og emner.

Når produkter kan bruges til mere end bare én ting.

…. Så føler jeg virkelig, at jeg får noget for pengene!

Jeg mener, selvfølgelig er det fedt, at købe en creme til den tørre hud på armene, men det er skisme endnu federe, at finde ud af, at den fungerer eminent som make-up fjerner også.
Eller en lækker kropsolie, som også kan anvendes som vanvittig god massageolie…
Eller en lermaske, der også kan bruges som “bumse-terminator” natten over.
Se, så føler jeg virkelig, at pengene er givet godt ud. 
Disse tre produkter nedenfor, kan anvendes til mere, end det man tror: 

Denne creme fandt jeg ud kunne bruges som make-up fjerner også, da jeg på ferien til Gran Canaria var kommet hjemmefra uden en egentlig make-up fjerner (I know – mig, glemme make-up fjerner?!? Det giver ingen mening, og fik da også et mindre granatchok, for tænkte, at jeg da mindst måtte være ved at blive dement!) 

Men jeg duppede den på papir/vat og tørrede rundt om øjet, når jeg lignede en druknet lemur, efter bad – og det tog det hele på en dejlig mild måde! 

Rudolph care har lanceret en skøn, luksus kropsolie med Acai, som smøres på hele kroppen for pleje og velvære. Den er så også helt vild fantastisk til at give massage med! Den virker til lidt af det hele for at det ikke skal være løgn.
Kæmpe chok, at jeg nævner “Beauté Pacifique” også 😉 Det mærke er jo bare G.E.N.I.A.L.T ! Denne lermaske ( som jeg ikke kan leve uden ) er så effektiv, at lader du den sidde på en bums natten over, er den synlig reduceret/indtørret næste dag! Det er ren magi – som vi alle kan li’ 😉 
Tre skønne produkter, som kan meget mere, end de rent faktisk lover! 
– Metge Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *