Alle indlæg og emner.

Længere, mere fyldige vipper og smukkere bryn? Ja tak!

Jeg vil gerne indrømme det. Jeg ER misundelig på de smukke kvinder (og nogle få heldige mænd) der render rundt med sorte bambi-vipper og perfekt markerede bryn – Det er jeg virkelig! Især, når vipperne og brynene ikke er det mindste ‘falske’, påsatte eller optegnede – så er det ligefør jeg rent faktisk, som et af de der tryllebolcher/forvandlingskugler, man gnaskede og brækkede tænder på som barn, skifter farve i alle regnbuens nuancer – altid med en skrigende lysegrøn farve til sidst 😉

Jeg vil OGSÅ have lange, fyldige og mørke vipper. Men hallo? Hvem vil i virkeligheden ikke det?
Spashop.dk har blandt andet sendt mig disse to meget interessante produkter; 

1) Revitalash : en conditioner/serum til øjenvipperne.

2) Revitabrow : en conditioner/serum til øjenbrynene.
Jeg gik selvfølgelig med det vuns’ i gang med at læse om disse to, tilsyneladende, vidunderlige mirakuløse produkter. 
De har fået gode anmeldelser og man kan se billeder af, hvor effektiv disse to er på test-personerne. 
Så i går tog jeg før-billeder af vipper og bryn og er nu gået i gang med at teste 😉 Resultatet kommer selvfølgelig herind, når tid er og på min instagramside : make_everything_up, som du er velkommen til at følge 😉 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *