Alle indlæg og emner.

Sponge-Bob aka Konjac-sponge to the rescue??

Tja.. Er skisme lidt splittet for første gang i længe :-/ Jeg plejer ellers at være meget : JA TAK / NEJ TAK i mine udmeldelser omkring produkter jeg tester og skriver om, men denne “opgave” er lidt sværere. Jeg købte sidste torsdag en “kombiæske” med to konjac svampe i. Én til ansigtet og én til kroppen. Jeg havde hørt en del, forskelligt vel at mærke, om denne ‘svampe-dille ‘ og læst om konjac-svampen generelt, og da denne æske så stod i Billund Lufthavn, på en latterlig hylde indenfor rækkevidde OG til en pris 20% mindre end i almindelige butikker, gik der ‘svampe-Bob’ i mig og haps – Ned i kurven med sig! Jeg tænkte “Hvad kan der være dårligt ved dette køb? Det er en lækker svamp… Til huden! Det må da være win-win.“Der står også omkring denne svamp, at den : eksfolierer huden blidt ( lige noget min hud ville elske at labbe i sig ) Den giver huden glød ( Den er praktisk talt solen!) og frisk og velplejet hud hud ( No sh*t Sherlock – skal den også gerne give til den pris) Nå ja, og færre urenheder samt vækst af nye hudceller. Jeg gik i gang samme dag med at bruge denne magiske svamp – Den er lidt … Sær… Blød, når den er våd, sjovt nok, og så når den tørrer, skrumper den ind til en hård klump, men ligeså snart den kommer under vandet igen, bliver den lige så blød som først. Den er rar mod huden, ingen tvivl om det, virkelig, og meget blød, men eksfolierende effekt? Glødende hud? Færre urenheder? Argh… Ikke rigtigt. Lad mig sige det sådan ; Det er en svamp og den er rar, blød, naturlig og sjov og renser og rengør din hud fint kombineret med et renseprodukt eller uden noget. Men det kan en frotté klud til 5 kroner i Aldi altså også. Jeg er ikke overvældende begejstret over denne konjac-svamp til den pris den har.Jeg har også tænkt, at jeg måske har valgt den forkerte variant. Man kan få forskellige typer svampe alt afhængig af, hvilken slags hud man har. (uren, tør, sart, almindelig hud osv) men på den anden side har jeg faktisk ikke lyst til at bruge penge på endnu en konjac-svamp, da jeg er temmelig overbevist om, at jeg ikke vil være mere begejstret for den heller. Fin svamp, som jeg fortsætter med at bruge til den er slidt op, men ikke et køb jeg fortager mig igen pt. Så skal jeg dæleme være noget nysgerrig efter at prøve den sorte variant ( mod uren hud ) til et knald-godt tilbud. Ellers NEJ TAK.

 – Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *