Alle indlæg og emner.

Chubby sticks fra Clinique.

Jeg har i dag været i matas… Og det går aldrig helt godt, når man har været det. I hvert fald ikke for mig :-0 Ender altid med impulskøb i forskellige prisklasser. I dag gik det ikke så “galt”, som det normalt kan gøre, men der røg da tre “chubby sticks” fra Clinique ned på disken, sammen med hårfarve (tilbud!) purederm nosestrips (tilbud!!) tre ansigtsmasker (tilbud!!!) og disse tre lip balm sticks (Ikke så meget i tilbud!)

Jeg er begyndt at være mere til læbestift end lipgloss, selvom disse i virkeligheden er en blanding af læbepomade OG læbestift, så derfor fristede disse farverige sticks mig – De er fine, spidse med form som en tyk farveblyant, lette at have med på farten og bare lækre. 
De tre farver hedder :

De fungerer på den måde, at de både kan smøres på læberne en gang og være ret neutrale, som en plejende læbepomade er, men man kan også vælge at give læberne nogle omgange, så der kommer knald på farvemæssigt! Virkelig dejlige og lette at arbejde med. Farven holder i længe, klistrer ikke overhovedet, mærkes ikke fedtet på læberne, plejer samtidigt med, at de farver og fremhæver læbernes kontur. 
Love it 🙂
Win-win for en læbepomade/læbestift-entusiast som mig 😉 og bestemt ikke sidste gang en ‘chubby stick’ fra Clinique adopteres af mig! 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *