Alle indlæg og emner.

Nyt år + forsæt = kliché!

Nyt år, nyt hår og altid en masse forsæt. Faktisk plejer jeg at stritte i mod hvert evig eneste år og fortælle dem med slanke-forsæt og rygestop-forsæt og laktosefri-mad forsæt og hvad dælen, der ellers bliver fundet på af forsæt, at det er latterligt at vælge den 1 januar, som værende datoen for forsæt. Jeg har altid syntes, at man burde lave forsæt året rundt i stedet for det pjat… Lige ind til i år naturligvis 🙂

Jeg har lavet 5 nytårsforsæt, som jeg vil huske på og kæmpe for i 2014.
1) Følge bogen “fit på 100 dage” af Anne Bech. Tænk sig at blive fit på 100 dage! Fedt! 
2) Jeg vil udgive to bøger i år – Den ene er allerede på vej! Den bliver hot!
3) Prioritere rigtigt! De sidste 6 år har jeg prioriteret fuldstændig forkert mht nogle få personer i mit liv og nærmest været blind – Det er skisme slut nu. Sikke mange års spild, hvor man kunne have opnået så meget andet positivt og rart. Suk! 🙁 Men jeg husker altid på, at alt sker af en grund og man må få det bedste ud af det dårlige. 
4) Besøge min lillebror i Cambridge mindst 4 gange! OG se London! 
5) Prøve, for en gangs skyld, at spare op på min opsparingskonto 🙂 Hvad jeg skal spare op til, har jeg ingen ide om, men det vil se ‘pænt’ ud. 
Tre minutter inden klokken slog 00.00 og blev forvandlet til år 2014 i tirsdags, blev jeg grebet af en smule, uventet panik. Hvorfor? Jo, fordi år 2013, det var mit år – mit livs år! Og jeg var ikke klar til at slippe det endnu.
2013 var et år jeg aldrig vil glemme, så længe jeg lever. Så megen lykke, glæde, skuffelser, svigt, latter og gråd fandt sted i dette år og et eller andet sted, er det jo en fantastisk blanding, fremfor et år kun med skuffelser og svigt. 
År 2013 var absolut ‘fabulous’ og jeg fik sorteret skidt fra kanel, en kæmpe befrielse i øvrigt, og jeg blev gift med min eneste ene gennem de sidste 12 år ❤️ Og ved I hvad? Jeg ELSKER at være gift! 
Har I nogle nytårsforsæt? Må jeg høre dem? 
– Mette Milan 
Lige et billede af nogle af årets bedste produkter: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *