Alle indlæg og emner.

LING længe leve!

Jeg blev for nyligt introduceret for ‘LING skin care’ gennem www.spashop.dk – og blev hurtigt, temmelig forelsket i Herbal Clay Clarifying mask’ – En lækker ferskenfarvet lermaske, der detoxer og renser huden på lækreste vis. Den formindsker/behandler store porer, reducerer problemhud og behandler ophobningen af olie i huden.

Den skal påføres i hele ansigtet, sidde i 8-10 minutter og så skylles af med lunken vand.
Man kan mærke den detoxer huden, for den nærmest varmer og får huden til at svede. Huden er blød, i balance og lækker efterfølgende. 
Den dufter også helt fantastisk, naturlig og ren. Mhh.. 🙂 
Den kan købes på www.spashop.dk til 315 kroner for 50 ml. Der er til en del gange i sådan en tube.
Er den bedre end min yndlings-lermaske fra Beauté Pacifique? I min optik er disse to lermasker vidt forskellige med forskellige egenskaber. 
De modvirker godt nok begge olien i huden ja, men LING’s maske detoxer, renser og formindsker porer, hvor Beauté Pacifiques er virksom mod kløe, irriteret og fedtet/uren hud, samt indeholder Camphor, der har en mild bedøvende effekt på huden. Derfor kan disse to masker med fordel kombineres. LING én gang i ugen og Beauté Pacifique én gang i ugen 😉 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *