Alle indlæg og emner.

Jaderuller… JA du læste rigtigt!

Jeg glemmer aldrig udtrykket i min mands ansigt, da jeg viste ham, hvad jeg havde fået tilsendt fra spashop til testning.

En jaderuller. Hans begejstrede og til dels, forvirrede ansigt, var det mest komiske syn jeg længe har set. Øjnene vandrede fra mine øjne (for var jeg nu seriøs?) og ned til brystet og tilbage igen, i kontinuerlige flakkende bevægelser.
Da jeg fortalte ham, næsten uden at skrige af grin, at det altså var til ansigtet, blev hans udtryk erstattet af skuffelse og tilbage til endnu et afsnit af “Nak og æd” blev vigtigere for ham.

Jeg må nok sige, at jeg selv var lidt skeptisk i starten. Her stod jeg med en lysegrøn, meget pæn og dekorativ dog, “rullesten”, ( der er åbenbart ikke nok i én) som er designet til at rulle rundt i ansigtet med. Den skulle være fremragende mod hævede steder i ansigtet (under øjnene blandt andet) den skal også kunne stimulere mikrocirkulationen og muskulaturen i ansigtet og samtidig have en beroligende effekt på nervesystemet. Den er også opstrammende!
Så jeg gik da i gang og fik et mindre granat-chok første gang jeg rullede med den. Den er hammer kold! Men… Ahh… Det er herre dejligt efter et par masserende rul. Det anbefales at rulle med den, efter du har renset din ansigt og smurt din foretrukne serum eller olie i ansigtet – Det absorberes derved bedre i huden.  
Så det gør jeg – hver dag – og ofte flere gange om dagen. Ved I hvorfor? Fordi den udover at være virksom mod alle de ovenstående ting, også virker utroligt afstressede på mig.
Jeg sidder for tiden og læser og skriver til eksamen (modul to på læsevejlederuddannelsen) og er der noget, der kan hyle mig fuldstændigt ud af den, er det eksaminer og pres. Men når jeg så sidder her og skriver og øver mig og er ved at dø af nervøsitet, så stopper jeg lige op en gang i mellem, og ruller mig lidt i ansigtet og stresser helt af, samtidig med at køligheden fra stenen, giver mig en fornyet “energi” – Et friskt ansigt. 
Jeg elsker min jaderuller og jeg ser tydeligt en effekt i forhold til, at de hævede områder omkring øjne minimeres. Opstrammende effekt, tja, er heldigvis temmelig “stram” i ansigtet endnu, så det ser jeg ikke så meget. Kate Moss (model) kalder den for “botox på rulle” – så denne lille grønne sag, den er altså effektiv og naturlig. Det kan vi lide. 
Den kan købes her.

– Mette Milan 

PS : Min mand bruger den også nu!! Han synes den er vild dejlig at få “masseret” ansigtet med. Haha. Mænd 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *