Alle indlæg og emner.

Lip-scrub DIY

Lip-scrub ?!? Jeg var et stort spørgsmålstegn, da jeg for noget tid siden fandt ud af, at der fandtes noget der hed “lip-scrub” – En decideret scrub til læberne. Jeg syntes det liiiige var at stramme den! Det havde jeg aldrig brugt før. Kun scrubs til krop og ansigt… Men prøvede det, lip-scrubben, og kunne tydeligt mærke forskel, selvom jeg ikke syntes mine læber var/normalt er, hverken tørre eller andet. Jeg anvender helst min hjemmelavede scrub, som I får opskriften på her: 

Har du meget sarte læber, så undlad rørsukkeret og brug det helt almindelige sukker. Dryp evt 2-3 dråber oliven eller kokosolie i istedet for. Skrub læberne forsigtigt! Ikke hårdt, men blødt og igen, forsigtigt. Jeg bruger denne scrub 1 gang i ugen og nogle gange kun 1 gang hver fjortende dag. Bagefter smører jeg min bedste pomade på. 

Bløde, lækre og kysseklare læber. Velbekom! 🙂 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *