Alle indlæg og emner.

Revitalash og brow – Ja, det virker!

Den 26 december 2013, modtog jeg lækkerier fra spashop. Heriblandt var der revitalash og revitabrow.
Begge en unik serum/conditioner til henholdsvis vipper og bryn.
Jeg er ikke, fra naturens side, udstyret med “bambi-vipper” – Tværtimod. Mine vipper er mørke ved roden, men meget “gennemsigtige” i længden. De er også tynde og ikke-fyldige. Jeg bruger gode mascaraer for at opnå de resultater, jeg vil have.
Derfor var jeg ved at sprænge af spænding over de tilsendte produkter! Hvem ønsker sig ikke længere, fyldige bryn og vipper, når man i forvejen har det modsatte? I know I do.
Historien bag produktet er rørende og lige i min ånd – “Revitalash” begyndte, da Dr. Brinkhoffs kone, Gayle, havde været igennem et opslidende brystkræftforløb. Hun havde mistet sit hår, sine øjenvipper og øjenbryn, og hun følte at al kvindeligheden var forsvundet fra hende. Han besluttede sig for at give hende en helt speciel gave og baseret på sin årelange erfaring, som succesfuld øjenlæge, og et forskningsteam af fremragende kemikere, gik han i gang med projekt “Revitalash” – En conditioner til vipper, som får dem til at vokse/styrkes markant i løbet af meget kort tid. 

Jeg har nu anvendt produktet i 6 ugers tid, og jeg kan sagtens mærke og ikke mindst se en forskel. For det første er mine vipper blevet mere “stive”. Det lyder måske ikke vildt, men det er det for mig, der altid har haft tynde, let bøjelige vipper. De er enkeltvist blevet tykkere og mere stive. 
Derudover er vipperne klart blevet kraftigere i helheden og længere – Ikke i en sådan grad, at jeg nærmest ikke kan åbne øjnene for bare vipper, men på en naturlig og lækker måde. Især, når jeg lægger mascara, kan jeg mærke og se forskellen – Der er længden for alvor synlig. Jeg er meget godt tilfreds, og har man ligesom jeg, tynde, triste vipper, er produktet bestemt værd at investere i. Revitabrow er måske det produkt, der har gjort allermest for mig – Mine bryn vokser som ind i … og de er blevet mørkere, og mere fyldige. Styrkede. Markerede. 
Har man fra naturens side kraftige og lange vipper og bryn for den sags skyld, ser jeg ingen grund til at anvende revitalash – Produktet er for det første dyrt ( Mellem 800-1000 kroner, selvom det er meget drøjt!!)  og produktet betyder “mere” for mig nu, efter den historie, der ligger bag, end bare at få endnu fyldigere og lange vipper for sjov. Gør det, hvis du føler, at du har brug for at styrke dine vipper, hvis de er tynde, gennemsigtige og korte og du er generet og træt af det. Så kan du til gengæld også regne med effekt uden lige. 
Selvfølgelig skal jeg ikke bestemme, hvem der skal og kan anvende dette produkt og hvem, der ikke skal, men noget i mig, har bare lige tænkt over det en ekstra gang. At man, vi, gør så meget i skønhedens tegn, at man ofte glemmer, at der rent faktisk er mennesker, der har direkte brug for midler som dette for i det hele taget at kunne få vipper og bryn igen. Der er vi andre heldige. Vi har dem. Tynde eller ej. 
Jeg har ikke oplevet nogen som helst form for bivirkninger eller andet, men har læst mig frem til, at irritation kan opstå i form af svie og rødme. Det er meget sjældent, at man vil opleve de bivirkninger. Læs eventuel mere om det på : http://www.revitalash-intl.com/
Desuden bliver forskningen mod brystkræft støttet af familien “revitalash” i form af overskud fra købet af disse produkter – Det rører mig dybt inden i og ja, jeg synes bare, at det er fantastisk, at man har muligheden for at få øjenvipper og bryn igen, når man, som Gayle, har været ramt af kræft og kemoterapi. 

Det var alt herfra for i dag. God lørdag alle sammen. 


– Mette Milan Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *