Alle indlæg og emner.

Da jeg var i Cambridge….

Fik jeg selvfølgelig købt en hel del make-up / produkter. SURPRISE! Jeg kan ikke gå forbi det “pjat” uden at undersøge det og oftest, “adoptere” det med hjem til mine, i forvejen overfyldte, skuffer og æsker!

Altså, allerede i lufthavnen, plejer det at stikke helt af for mig! 
Tromborg mineral-pudder ( Denne gang i farven ‘sky’, som er en, måske to, toner mørkere end den jeg i forvejen har i farven; ‘vanilla’) Tromborg kabukibørste og Tromborg blush ( i farven peach ) var de første produkter, der røg direkte ned i min kuffert allerede inden, at jeg var kommet uden for DK’s grænser. 
I Cambridge blev det til lidt produkter fra ‘The Body Shop’, ‘Calvin Klein’, ‘Paco Rabanne’ og nogle andre småting.
I Standsted lufthavn på vejen hjem, røg der så lige yderligere to produkter i kufferten – Denne gang fra m.a.c og eftersom, at jeg er en “m.a.c-virgin”, synes jeg jo ligesom, at det var helt okay at købe lidt fra mærket 😀 
Det blev til deres meget populære ‘pro-longwear concealer’ og ‘fix+’ – en fikseringspray, som giver make-uppen/huden et friskt og levende pift. 
Derudover var Cambridge klart en smuk oplevelse – Smukke bygninger, hyggelige gågader, skøn natur – I virkeligheden meget romantisk. 
Her er lidt billeder.
God mandag alle sammen! 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *