Alle indlæg og emner.

Nogle ting, kan altså være for billige…

H&M – fantastisk sted at købe tøj! Lad os sige, at jeg støtter H&M med mere end jeg i virkeligheden burde, hver måned – men de kan altså bare deres kram, når man snakker tøj. Budgetvenligt, stilet og ganske ok-kvalitet… 

Da jeg købte en super fin, sart lyserød læbestift forleden i H&M, var det selvfølgelig ikke med forventningen om, at dette ville blive verdens lækreste, mest fantastiske oplevelse, men tænkte; “heeey, fin farve, billig, den er sikkert ok, haps!”… Og det var så de 40 ,- ud af vinduet. Penge, som jeg aldrig mere får se!
For da jeg så fik den prøvet, ville den da slet ikke makke ret. Den klumpede på læberne, lavede mærkelige striber henover læberne, ville ikke blive indenfor kanten og var mærkelig “tør” i konsistensen. Jeg stod og ‘fikserede’ og rettede på skidtet i 20 minutter, hvor jeg brugte en pensel til at udglatte med, brugte gloss ovenpå – prøvede det hele og stadig lignede læberne: “barbie gone wrong”og så smed jeg stiften i skraldespanden. Ja, bum, lige lukt ned i bunken af gammel skrald. 
Og så slog det mig… At jeg før, for en del år siden efterhånden, købte produkter og make-up i H&M – Det var somsagt billigt, man var på SU den gang og man tænkte, at det helt sikkert var et fund til de penge – hver gang er jeg blevet skuffet og har ladet tingene ligge og samle støv, fordi holdbarheden var kortere end et par  nylonstrømper på en god aften. Hvorfor jeg ikke havde tænkt på det, da jeg smed den i indkøbskurven, ved jeg ikke. Måske bare endnu et bevis på, hvordan farver kan friste – Prisen kan friste. Men det nytter altså ikke noget, for ofte, meget ofte faktisk, får man det, som man betaler for, og køber man en læbestift fra Chanel, så er det også noget helt andet, end en læbestift fra H&M – det siger sig selv. Tænk over, når du eksperimenterer med billigere alternativer, at det i sidste ende kan blive dyrere, end hvis man køber et semi-godt produkt til at starte med. Det har jeg oplevet en del gange efterhånden – Håber snart, at jeg lærer af det og går efter det “rigtige” til at starte med – Så må det koste dét ekstra og give den ekstra glæde 🙂 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *