Alle indlæg og emner.

Tangle Teezer.

Da jeg skulle til frisør for et par uger siden, var det egentligt bare for at få farvet de grå lokker (Ja, jeg er allerede temmelig gråhåret, især i siderne. Synes jeg det er fedt? Narj, ikke rigtigt 8-| – skide gener) og for at få klippet spidserne. 

Min skønne frisør, som også er min svigerinde, kusine og veninde, trak så denne her multifarvede plastikbørste-dims frem og fortalte om dens funktioner. Jeg havde set den før på tv og på forskellige hjemmesider, uden rigtigt at have registreret det, men hvad kan sådan en plastikdims, som kaldes “Tangle Teezer”, som en almindelig hårbørste fra Aldi til 19,95 ikke kan? 
Det kan jeg fortælle jer… 
Jeg troede, at det var løgn. At give omkring 140 kroner for en flad, hestestrigle-lignende ting – Det er da for dumt, tænkte jeg. Men faktisk, så er det for dumt IKKE at bruge penge på en “Tangle Teezer” for den er absolut fantastisk. 
Jeg er ‘ejer’ af meget fint hår i den tynde ende. Volumen er noget, man skal til Jerusalem for at finde. Efter jeg er begyndt at bruge denne fikse børste, er volumen for alvor blevet skruet op. Børsten separerer hårene fra hinanden på en hel anden måde, end en almindelig børste gør. Derudover mærker man ikke, næsten ligegyldigt, hvor filtret ens hår er, at man reder i det. Det er behageligt og rart og jeg er fri for at tømme en halv paryk i børsten, hver anden dag. Den tager næsten ingen hår med sig ud. 
Min frisør er selv indehaver af det vildeste, smukkeste garn – tykt, langt og “besværlig”, mener hun selv 🙂 
Hendes skønne piger, mine niecer, har arvet samme mængde hår. Hun fortalte, at det før havde været en hel krig at få lov til at børste pigernes hår, fordi det filtrede hurtigt og det gjorde ondt at få redt ud – Siden “Tangle Teezer” er kommet ind i billedet, har ‘hår-redningen’ ikke været noget problem for nogen af dem, fordi den er så effektiv og blid ved anvendelse. Det samme gælder for mig! Den er fantastisk og så er den jo bare vild fiks og kan tages med over alt.  

En investering, der er værd at tage med! 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *