Alle indlæg og emner.

M.A.C Pro-longwear concealer…

Et hurtigt lille indlæg omkring mit nyeste køb, som M.A.C-virgin, nemlig : Pro-longwear Concealeren. 

Den er godt afprøvet – Har brugt den hver dag siden jeg købte den, og concealeren er en lille (meget lille), fin og stilet sag lige til at tage med i pungen, gemme i bh-en, eller hvor man plejer at gemme sine produkter 🙂 (En gang, for 12-13 år siden, lavede, mener det var ‘Maybelline’, faktisk specialdesignede læbestifter, til at have med i bh-en. Mega smart den gang) 
Konsistensen er skøn, cremet og let at fordele med fingrene eller svamp, men… Jeg synes ikke, at den dækker, som jeg havde forventet. Den kan ikke dække en urenhed i ansigtet f.eks. Den kan udjævne farveforskelle på min hage, men ikke dækkende på den måde. Det havde jeg måske i virkeligheden forventet. Men den lægger sig flot og naturligt på huden, og klatter ikke, eller tørrer ud, selvom der kommer pudder ovenpå. Bruger den under øjnene og på hagen, hvor der skal udjævnes lidt, men skal man bruge en concealer til at dække deciderede urenheder, skal man ikke købe denne fra M.A.C. Vil man have en naturlig og let dækning, er denne perfekt. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *