Alle indlæg og emner.

Neglelak… Nu… Rent faktisk på MINE negle!

Jeg har hadet det som pesten! Følelsen af neglelak på neglene. Det bliver aldrig godt nok – især ikke på højre hånd, det skaller af, jeg piller i det, det “klistrer” osv osv osv.

Så jeg havde givet samtlige neglelakker væk, for hvad skulle jeg bruge dem til? 
Det har jeg så fortrudt nu… Og det er jo fandeme (undskyld sproget) flot! 
Forleden dag, fandt jeg en neglelak frem – Jeg havde købt den i Fakta til en 10’er på et tidspunkt (en af de nye fra Maybelline) En smuk, mørk beige farve med et snert af mørk rosa. Mine negle er blevet “herre-lange”, jeg lå syg, kedede mig lidt og så prøvede jeg da lige at smøre neglelak på… Og nu er jeg så blevet syg glad for neglelak! 
I dag købte jeg en fra “Sally Hansen” i en lys cafe latte farve 🙂 
Det er jo super feminint, smukt og friskt! Fatter ikke, hvorfor jeg ikke har set det før nu. 
God weekend til jer 😉 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *