Alle indlæg og emner.

Fireugers hårkur mod fedtet hår…

Jeg vasker hår hver.evig.eneste.dag! Sådan er det bare. Min skønne frisør har flere gange sagt til mig, at jeg skal holde op med det. Hår MÅ faktisk ikke blive vasket hver dag, har jeg endda læst mig frem til. Det gør det mere fedtet, er hårdt mod især farvet hår og håret generelt og man kan i virkeligheden nøjes med at vaske det hver anden, eller tredje dag. Nogle kan endda nøjes med at vaske det én (ja, du læste rigtigt) gang i ugen. 
Jeg kan ikke fordrage at have “fedtet” hår. For mig, er det, næstefter at have en træls bums midt i panden, det værste!
Men jeg har selv været skyld i, at det bliver hurtigere fedtet. Jeg har “ødelagt” min hovedbund ved netop at vaske det hver dag. Jeg troede ikke, at der kunne rettes op på det, men det kan man rent faktisk. Med en smule (LÆS: kæmpe!!!) hjælp fra Erayba.dk 
I forvejen bruger jeg Eraybas allergivenligeHydraKerprodukter til håret – Det er det bedste jeg har brugt i mit hår nogensinde, og jeg har altså prøvet en del. 
Denne gang blev jeg så introduceret til deres zen-hårkur :Balance’ – En fireugers kur til fedtet hår. Efter de fire uger,vil mit hår kunne klare sig fint uden at blive vasket hver dag. 
Jeg har været i gang i over en uge med serien og nuiiij, det er svært at lade være med at vaske håret hver dag, når man alligevel er i bad. Lige nu, må jeg vaske det tre gange i ugen. Det er mandag, onsdag og fredag, jeg har valgt skal være “vaske-hår-dag“. 
Sættet fra ‘Balance’ består af : 
8 tuber hårmaske, som skal i tørt hår inden bad. Masken renser og afbalancerer hovedbunden.
1 cleansing-shampoo, som skal bruges hver gang håret skal vaskes. Shampooen er med til at berolige hovedbunden, men renser og afbalancerer også, og har en anti-kløe effekt. Og sidst, men ikke mindst, medfølger 12 små, fine glas ‘balance-lotion’, som puttes i håret efter bad, og som forhindrer/forebygger og fjerner overskuddet af fedt og olie fra hovedbunden. 
På denne uge til halvanden, har jeg kunnet mærke og se en markant forskel. Jeg har endda været ude og træne, og ikke vasket hår efter, og det har fungeret super. Så tror på, at når de fire uger er gået (eller de sidste 2,5 uge) så er mit hår afvænnet med vask hver dag. 
Vender selvfølgelig tilbage med endelig test. 

Nå, ja… Tre af de små glas med balance-lotion var flækket, da de ankom til mig. De var ellers forsvarligt pakket ind fra Erayba med bobleplastkuvert og i æske og det hele (faktisk lidt af en gåde, hvordan de har kunnet gå i stykker… Postvæsen!), men alligevel havde de fået lidt knubs. To dage efter modtog jeg tre nye flasker og en plade marabou-chokolade. Det er bare service, der vil noget! og sådan er det med Erayba – Service og kvalitet! Klik jer forbi deres side : www.erayba.dk og se de skønne produkter. 

– Mette Milan. 

Service! 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *