Alle indlæg og emner.

Vølves badebomber.

For en lille uges tid siden, modtog jeg en lækker pakke fra Vølve. 
Pakken indeholdt et stykke lysebrunt, smukt og hjemmelavet kaffe-sæbe (som ikke er at finde i butikken…endnu) og tre vidunderlige badebomber. Jeg stiftede bekendskab med ‘Vølve’ for et halvt års tid siden. Jeg blev draget af deres naturlige produkter, baseret på økologiske, sunde og naturlige ingredienser fra “moder jord” og det synes jeg er helt fantastisk. 
Det er sidenhen blevet til : fodsalt, læbepomader med lakrids og en med mint, lakridsshampoo, vidundersalve, sæbe og badebomber. Jeg har bestilt gaver til andre fra ‘Vølve’ og jeg har anbefalet andre at købe ‘Vølve’, fordi jeg kan stå inde for, at produkterne er lækre, allergivenlige og bare skønne. 
Da jeg modtog disse skønne badebomber og sæbe, tænkte jeg først: “ØV! Jeg har ikke et badekar…” men det er altså ingen hindring. Man lægger blot en badebombe i bunden af ens brusekabine, lader vandet sive henover af og til og nyder de skønneste, aromatiske dufte, badebomberne afgiver, mens man bader. 
Jeg startede, den første dag naturligvis, med at bruge den lyserøde badebombe. Den skulle virke afslappende og skærpe sanserne og indeholder vanilje og æbleblomst. Elskede den! Det var en sand spa-fornemmelse at træde ind i, min ellers så kedelige, brusekabine. Og da jeg først havde oplevet det, lad os kalde det, en lille sensation i eget hjem, blev jeg lidt “nærrig” med at bruge flere af bomberne. Så det bliver til en bombe i ugen. De er for gode til bare at bruge løs af, selvom man godt kunne vænne sig til en skøn duft nede fra gulvet, hver dag man går i bad 🙂
I går var det den gules tur – Den skulle virke opkvikkende og forfriskende, med dufte af geranuim, hyldeblomst og citron i én lækker fusion. Den duft kunne jeg rigtig, RIGTIG godt lide. Den var mere “mild” i det, i forhold til den lyserøde, som var mere vedvarende og kraftfuld. 
I næste uge står den hvide for tur – Den indeholder lavendel og bergamotte og skal efter sigende virke muskelafslappende og beroligende. Det er lige netop dét jeg får brug for, da eksamen er på sit højeste fra næste uge og frem. Perfekt! Vølve har gjort det igen. Vundet mit hjerte. 
At kunne få afslapning og spa ind i badet på samme tid, ved hjælp af en “lille” kugle, det er jo utroligt… Og ikke mindst vanedannende. Klik jer ind på www.voelve.com og detonér en badebombe i jeres bad eller badekar. 
(Pssst … Badebomberne er i tilbud pt. 3 stk for 49,- – Bare klik på linket!)

– Mette Milan 

(Kaffesæben er ikke afprøvet endnu… Hvorfor? Fordi jeg simpelthen ikke kan nænne det)


Ligner de ikke bare spiselige kugler af den lækreste is?Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *