Alle indlæg og emner.

Februar superkøb!

Februar måned – Endnu en måned er revet ud af vores livs-kalender. Vejret er fantastisk og jeg ønsker inderligt, at vi får tidlig sommer i år 🙂

Jeg trænger virkelig til det. Gør vi ikke alle  det?

Når det er sagt, vil jeg også lige dele et par ‘februar-favoritter‘ med jer. 
I sidste uge havde Matas 25 % på Ole Henriksen produkter. Det tog mig tre klik, og så var “African red tea face mist’ og ‘African red tea foaming cleanser‘ bestilt på ægte cyberspace manér. Og det er to produkter jeg i løbet af ganske få dage, er blevet super glad for. Face-misten bruger jeg i ansigtet på en vatrondel morgen og aften, efter ansigtet er rengjort og inden jeg smører creme/serum på huden. Den giver mig en skøn fornemmelse af renhed og giver en tydelig glød i ansigtet. Den dufter frisk og lækker. Jeg anvender den også i løbet af dagen – sprayer lige let henover ansigtet (uanset om der er make-up i bærret eller ej) og den frisker det hele op med det samme. Mhh… Har den med mig overalt og er meget mere begejstret for den end min ‘fix+’ spray fra MAC.  Synes ofte at disse facemists har det med at “klistre” lidt. Det gør Ole H’s ikke.

Renseskummen fra samme mærke er ligeså skøn – Den bliver brugt i badet hver aften og har en kraftig, lækker duft af appelsiner og citroner. Ansigtet er renset og klar til ansigtscreme eller serum efterfølgende. 
Den er desuden drøj i brug – et pump er nok til hele ansigtet. 
En anden favorit, her i februar, er en neglelak. Maybelline Forever strong (7 days) Jeg har farvekoden “Eternal Ivory 29”, som er en nærmest gennemsigtig lak. Den er nem at påføre, tørrer perfekt hurtig ( her mener jeg, at man kan nå at fjumre lidt rundt med lakken, før den er stivnet og klumpet ) Den har en lækker glans, og holdbarhed. Den siger selv, at den kan holde i op til 7 dage. Jeg er på fjerdedagen, og der er ingen flossede kanter, afskallede pletter eller andet, så tror på den 😉 En ridse på en af neglene, er der, fordi jeg kom i karambolage med en kniv. Der er jo også grænser for, hvad en lak skal kunne holde til 😉 Lakkerne er iøvrigt i tilbud i Matas pt. Normalprisen er : 59,95,- nu ; 47,95,- 
God forårsdag til jer alle. 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *