Alle indlæg og emner.

Skyn iceland Eye Gels.

Jeg havde aldrig hørt om mærket “Skyn Iceland” før en sød følger på instagram anbefalede mig eye padsene derfra, også kaldet; hydro cool firming eye gels. Det kom sig af, at jeg havde købt eye gel masks fra Purederm i matas til 44.95 for to styk masker, som jeg var ved at teste, men denne følger insisterede på, at ‘skyn iceland’ var direkte GULD for øjenområdet. 
Blev jeg nysgerrig, sådan… med det samme?! JA HA! 
Så da jeg, som beautyspace-abonnent (dygtige Anette Kristine Poulsen), blev tilbudt en lækker øjenpakke fra ‘Skyn iceland‘ et par dage senere, ovenikøbet til en formidabel pris, slog jeg da til, for hallo.. Det måtte jo ligesom være et tegn fra beauty-himmelsen.
Frem kom posten med det hele fredag formiddag, og gik der tre minutter før de første eye gel pads kom på? Nope. Og nøj, hvor er de rare at have på. De køler så fantastisk og får den sarte hud rundt om øjnene til at stresse helt af. 

Det er meget enkelt faktisk; Man vimser rundt med disse 10-15 minutter, og så skulle øjenområdet være mindre hævet. De skulle også være direkte opstrammende og fugtgivende… Og det kan jeg love jer for, at Skyn Iceland Hydro cool firming eye gels sørger for! Sjældent har jeg set så über-frisk ud. Ingen hævelser, tydelig opstrammende effekt, fugtgivende – Alt hvad ‘Skyn iceland’ lover, er sandt. 

Beautyspace-guruen, Anette, anbefaler at bruge padsene omkring munden også, når de har siddet de 10-15 minutter omkring øjnene. Hun smider dem aldrig ud med det samme. Man kan ligeså godt slå to fluer med ét smæk og lad dem sidde lidt rundt omkring i ansigtet 🙂
De kan iøvrigt købes her til 225,- for 8 sæt. 
Jeg har haft et sæt på to gange nu, og min mand (TVANG ham til at være testperson) en gang – De er effektive med et stort E og bestemt noget, som kommer til at ligge mellem mit sortiment af ‘skønhed’ fremover. elsker også, at de er lette at have med på farten, hvis det lige skulle være, at man stødte ind i en krise 🙂 

– Mette Milan.

PS: Disse pads er naturligvis fri for parabener, olier, sulfater og er allergitestede. Den komplette og lækre ingrediensliste kan ses her.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *