Alle indlæg og emner.

Dermablend foundation og concealer.

Jeg satsede den anden dag…. 

Webapoteket.dk havde tilbud på Dermablend produkter fra Vichy, som jeg har været nysgerrig på i længe (faktisk siden jeg så dette billede med ‘Zombie boy’, som han kalder sig selv) 


Altså, det er da et produkt, der kan det hele, hvis det kan dække samtlig hud til på denne mand, så det rent faktisk ser ud som om, at han ikke har et eneste forkert mærke på kroppen. 

Fantastisk! 
Nu er det ikke fordi, at jeg har ligeså meget brug for at få dækket noget til, som ham her har, men jeg valgte alligevel at give ‘dermablend’ et sats.
Der er tre farver at vælge imellem : ‘opal’ (lys) ‘nude’ (middel) og ‘sand’ (mørk) så umiddelbart er der ikke så meget at rafle om. Sats alt efter, om du netop er lys, almindelig eller mørk i huden. 
Dækkeevnen skulle kunne vare i op til 12 timer, være vandfast og være en teint-korrigerende fra moderate til svære uregelmæssigheder. 
Desuden er ‘dermablend’ parfumefri, ideel til selv den sensitive hudtype og indeholder solfilter SPF 30.
Da jeg påførte foundationen første gang, blev jeg faktisk overrasket. På flere ambivalente måder.
Overrasket over, at farven blendede sig så flot ind i huden, men uden at dække så meget, som jeg troede det ville. At konsistensen er så lækker, men samtidig uden at blive for tung i det.
Jeg brugte concealeren under øjnene, let omkring næsen og på de mørkeste steder/ar på hagen, for det kan denne foundation ikke dække med et let lag. Så skal der flere “lag/dup” til og så er det, at jeg begynder at synes, at det hele bliver for meget. Jeg er mest til det “naturlige” look generelt. Så helst ikke for mange lag. 
Concealeren er mere “fed” i konsistensen, synes jeg, og giver lige det maksimale før påførelse af foundation, så man netop slipper for lag-på-lag konceptet. 
Derefter kommer jeg pudder på ( Min yndlings fra Tromborg – Den bedste mineralpudder ever!) og min hud fremstår som porcelæn! Det må jeg virkelig sige. 
Det ER gode produkter og det ER de produkter, jeg har prøvet, som dækker, ikke bare bedst, men også flottest, når de bruges som en kombi. Det holder hele dagen uden at smatte ud, eller sætte sig i ‘kager’ osv. 
Jeg er glad for mit køb – og det er produkter, som jeg kommer til at bruge meget fremover. Især her til sommer, hvor man normal sveder det hele af på nul komma fem, og hvor man skal friske op hele tiden. Det regner jeg med at kunne slippe for nu 🙂 

Hvilke dække-produkter bruger I og kan anbefale os andre? 

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *