Alle indlæg og emner.

Pludselig “negle-obsession”.

Endnu en udgift… En udgift, som jeg egentlig ikke troede ville komme. Nogensinde!
Negle-lir“… Jeg har nemlig aldrig før interesseret mig for neglelak, lange negle, fine negle. Bare jeg ligesom havde negle, og de så sådan nogenlunde ud, så var jeg faktisk godt tilfreds. 

Til mit fantastiske bryllup havde jeg fået lavet de fineste negle, men efter et par uger var jeg bare enormt træt af dem, så jeg fik dem af og mine naturlige negle blev mega tynde! Så jeg klippede dem bare ned hele tiden, fordi de ellers knækkede. 

Hvordan jeg sådan lige pludselig, ud af det blå, er begyndt at interessere mig så gevaldigt meget for negle, aner jeg ikke. 
Hvordan startede det? Ved det skisme ikke helt… Jeg fik længere negle en dag, synes det gjorde mine ‘pølsefingre’ længere, blev lidt nysgerrig, smurte for sjovt en (ret fed) neglelak på, synes egentligt, at det da var meget pænt OG heeey, kunne lade være med at pille i skidtet (Kradsede altid lakken af førhen – Hadede følelsen af, at have noget mine negle). Nu fik jeg ovenikøbet endnu længere negle ved at have neglelak på, købte flere fede lakker, så der kunne varieres…. Og så er resten historie.

I dag modtog jeg skønne produkter fra ‘Herôme’ – (klik her) så mine negle kan blive ekstra stærke med :Herôme Nail Perfection (neglehærder) Den lover stærke negle, der ikke flækker, på blot 14 dage. derudover købte jeg to andre lakker, som indeholder ‘silica’ og ‘vitamin E’, som plejer din negl, samtidig med at lakken er fri for dårlige kemikalier som : thalater, formaldehyd og touleen
Se, det er jo lige mig. Lakkerne kan købes her til hhv 50 og 75 kroner. Det synes jeg er en god pris, for et sundere alternativ til neglene. Håber lakken holder godt også. Den har vundet ALT for damernes store kvalitets-test, så mon ikke?
Iøvrigt får du et styk caring nail polish remover padsmed i købet, hvis du køber tre produkter eller flere. Elsker det, når der er sådan en service med oveni hatten 🙂 Win-Win!

– Mette Milan. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *