Alle indlæg og emner.

Et produkt (eller to, måske i virkeligheden tre) der har taget mig med storm!

Sker det ofte, at man køber et produkt og bogstaveligt talt tænker :”Hvordan i alverden har jeg kunnet leve uden det?!” ? Ikke her i hvert fald. Er faktisk ret “kræsen” produktmæssigt og temmelig ærlig, når jeg falder over et skod-produkt (De findes jo!) 

Men falder jeg til gengæld over guld, inden for produkt-branchen, så kan jeg ikke gemme entusiasten i mig og bliver altid nødt til at dele “revolutionen” med andre. Jeg vil elske netop at kunne inspirere én eller flere og få dem til at tænke det samme :”Where have you been all my life!” 
Det er ikke nogen hemmelig, at min favorit-shop på nettet er www.spashop.dk
Hvorfor? Fordi der er kræset for produkterne derinde – Man har tænkt tanker, før man har valgt produkterne til shoppen og køberne, sørget for rene ingredienser i produkterne, gode priser, udvalg af luksus og “budget” så alle kan være med, god service… Jeg kunne blive ved. 
De tre produkter jeg pt vold-elsker, kan købes på spashop – og udførlige beskrivelser får man, som kunde, også. Det bliver ikke bedre. 
Det første produkt, som jeg faktisk først fik en prøve på, men var nødt til at bestille hjem i normal størrelse, er : LING clear & renew. En skøn creme, til den kombinerede/fedtede (til tider urene) hudtype. Den regulerer fedtet i huden, exfolierer døde hudceller, fjerner ophobninger i porerne og udjævner hudtonen. Elsker den! Bruger den hver aften inden sengetid, så den kan pleje min hud hele natten 🙂 
Andet produkt, som i løbet af kort tid, er blevet et absolut forever-musthave hos mig fremover, er: Oskia Renaissance Mask. Det er ét af de vildeste produkter jeg endnu har prøvet, fordi den virkelig bare virker! Med det samme. Denne maske puttes på ren hud, bliver dejlig hvid og “skummende” og der sidder den så i 10-15 minutter. Derefter putter man lidt vand i hænderne og masserer lige ansigtet en sidste gang med vandet, og til sidst skyller man masken af. 
Min hud er blød, glat og glødende bagefter. Bare så skønt. Den kan godt prikke lidt i huden, når den sidder på, og man kan mærke, hvordan den dybderenser og arbejder i hudens lag. Jeg har nogle små knopper på kæben og det har denne maske, på magisk vis, fået helt væk på højre side og minimeret på venstre. Fantastisk! Masken har da også lige 8 prestigefyldte priser med i kufferten. Ikke helt uden grund! 
Sidste produkt, som altså bare er blandt verdens bedste, ligger ikke så langt fra Oskia masken endda – Det er maskens lillesøster “Oskia Renaissance Hand Cream” og de to deler den samme skønne duft. Denne håndcreme er (næsten) ubeskrivelig. Jeg har testet og prøvet så vanvittigt mange håndcremer de sidste mange år, da jeg er meget afhængig af god pleje til hænderne i dagligdagen generelt (hader at have tørre hænder) Jeg kan også godt lide “Rudolph Cares” håndcreme og “Avénes coldcream”, men vil nok vurdere denne fra Oskia til at være 2, måske 3, gange bedre. Cremen smyger sig, som silke, omkring hånden og fingrene UDEN at fedte det mindste – Den trænger ind så hurtig, men blødgør huden i flere timer efterfølgende. Desuden er håndcremen her med anti-ageing – Ret cool, hvis du spørger mig. Så sikrer man sig også, at hænderne får sig den bedste pleje. 
Tre musthaves pt, som alle har en effektiv, hurtig og lækker virkning.
Produkterne kan købes her. 

– Mette Milan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *