Alle indlæg og emner.

Please, “Pai” me :-)

Jeg har olier til kroppen i massevis. Olie til neglene. Olie til håret. Olie til at sluge i form af piller.
Men havde jeg en olie til selve ansigtet? Næh… 500 andre produkter, alt i mellem himmel og jord, men ingen decideret ansigtsolie. (What?!)
Det er aldrig faldet mig ind, at man godt kan bruge en olie i ansigtet til trods for, at man i forvejen har fedtet hud/t-zone. Jeg har altid holdt mig væk fra ansigtsolier, fordi jeg netop troede, at min hud ville blive endnu mere fedtet og sjasket af det.
Men så blev jeg lokket lidt på kære instagram – Flere roste, især, ‘Pai Hybenkerneolien‘ og jeg måtte fluks undersøge, hvad denne lille orange olie kunne gøre for mig og min hud. 
Den skulle, især, være eminent til sart hud, men er velegnet til alle hudtyper. Den skulle kunne genoprette skader i huden og reducere fine linjer (med andre ord : begyndende rynker) Den indeholder et højt niveau af “trans-retinsyre”, og “pro-vitamin A” og skulle desuden være den mest koncentrerede og effektive hybenkerneolie på markedet og nå ja, så er den økologisk!
Plus, på plus, på plus jo – Så den blev bestilt hjem fra beautybay.com, hvor der er fri fragt og en del at spare. Jeg gav 168,- på Beautybay. Herhjemme koster den omkring 230,-

Jeg har brugt denne Pai olie i cirka 4 uger nu, hver aften på vandfugtet hud, og den er slet ikke, som jeg havde forventet af en olie til ansigtet – Jeg mener, jeg havde jo forventet fedtet stads i hovedet, endnu mere fedtet hud, måske flere urenheder, fordi huden ville blive tilstoppet, men nej… I stedet har jeg oplevet fornyet glød, glad hud, glattere og blødere hud, og mindskede mærker, hvor der har været en urenhed – Jeg fornemmer og ser, at denne olie får huden til at hele hurtigere! I ved godt, hvis man er pilfinger, som mig, så får man trælse mærker efter en urenhed, i længe. Med ‘Pai’ olien her, er det tydeligt formindsket efter et par dage. Den er virkelig bare god.
Det eneste kæmpe minus ved olien er, at den lugter noget så skrækkelig. Første gang, jeg smurte den på i ansigtet, talte den direkte til hr. kvalme… Men jeg har lært at lukke næsen efterhånden og nogle aftenener, smører jeg “Super 3 Booster” fra Beauté Pacifique eller en anden creme ovenpå, og det dæmper lugten (Nej, det er ikke en “duft”, det er en LUGT!)
Ellers er jeg rigtig glad for min nye ansigtsolie, og er på udkig efter endnu én, der skal testes. Jeg tænker denne her Rudolph Care” facial oil, men jeg kunne da godt tænke mig at høre, om I har nogle forslag til ansigtolier, man bare MÅ eje?

– Mette Milan 


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *