Alle indlæg og emner.

Produkter og make-up med indbygget solfaktor.

Dobbeltbeskyttelse… I rigtig mange tilfælde, kan man ikke få nok beskyttelse. 
Især ikke, når det er vores skønne, varme ven vi snakker om. Solen! 
Jeg har ikke været super flittig med solcreme i mine teenage år. Solariedyrkning nogle gange i ugen, ingen respekt for solen udenfor… Men med alderen er jeg blevet noget så bevidst omkring, hvorfor man skal beskytte sig, så snart man bevæger sig ud i solen. 
Men nok “løftet-finger” – Faktum er, at man kan købe make-up og andre produkter, som giver dobbelt op på beskyttelse. Og det synes jeg er smart.
Selv, bruger jeg Tromborgs mineral pudder, som indeholder en fysisk solfilter 15, ovenpå solcreme og serum og hvad jeg ellers bruger i ansigtet i løbet af dagen. 

Mine læbepomader indholder (næsten) altid solfaktor også – ‘Lemon drop’ fra EOS, som jeg bruger tit, indeholder solfaktor 15 og er tilmed vandresistent. Babylips fra Maybelline, har også lavet en vidunderlig version med solfaktor i. 
Opholder jeg mig i solen, er det med solfaktor 30 eller 50 på hele kroppen. Af og til, i løbet af sådan en solrig dag, dupper jeg modemærker med en ‘sunstick’ med solfaktor 50 også. 
Jeg elsker solen, det gør jeg virkelig, for den gør mig glad og giver os også livsvigtige vitaminer, men mellem 12-15 opholder jeg mig sjældent i solen. Der tager jeg en lille “siesta” – en “morfar” om du vil. 
Så, ja… Kig efter UVA og UVB beskyttelse i alle dine produkter 🙂 
Solfaktor styrer! (Hvis I spørger mig) 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *