Alle indlæg og emner.

Vidunder-produkterne fra “Oskia”.

Det var faktisk  noget af en tilfældighed, at jeg stødte på netop “Oskia”. Et engelsk mærke, faktisk et engelsk multi-award vindende mærke med fokus på rene, vigtige og lækre ingredienser.
Jeg vandt, i en instagramkonkurrence hos Sofie Dolva, “Renaissance mask”, som er en frugtsyremaske og “Get up & glow“, som er en serum. 
Da jeg modtog de to produkter, kunne jeg med det samme se, at man havde med noget ekstremt lækkert at gøre. Smukke & enkle æsker, glasbeholdere, detaljer… Alt i alt skønheder. Men, som både du og jeg ved, er det ikke det ydre, der gør et produkt godt, det er klart det indeni, og da jeg smurte masken i ansigtet samme aften, gik der ikke længe før, at jeg absolut vidste, at det indeni var, omend, mere vidunderligt end det uden på. 
Masken udjævnede min hud første dag. De små trælse knopper på kæben forsvandt efter få ganges brug, min hud fik den smukkeste glød, røde kinder, gylden nuance, fremfor grålig “vinterhud”. Min hud sluprede både maske og serum i sig, og i løbet af en uge, var det næste produkt fra samme mærke bestilt hjem. Det nyeste skud på stammen : olien, også kaldet: “Restoration oil”. Inden da, havde jeg faktisk også fået: “Renaissance” håndcremen hjem fra spashop.dk til test (Den har den samme vidunderlige duft, som renaissance-masken) og har de vildeste egenskaber, såsom antiage, dulmer tørhed og alders/solbetingede pigmenteringer. Derudover indeholder den også organiske AHA syrer fra passionsfrugt, ananas m.m. som fjerner døde hudceller fra hænderne. Sé, ikke bare en almindelig håndcreme. Overhovedet! Hænderne har aldrig været blødere og mere velplejede end nu. 
Nå ja, tilbage til olien. Listen af fantastiske ingredienser er lang : Vitamin A, B2, B6, B12, C, D, E, F, K, kalcium, jern, magnesium, omega 3, 6 & 9 og squalene. Og disse ingredienser (varierer en smule fra produkt til produkt) men, som hovedindhold, indeholder alle produkterne fra “Oskia” disse nødvendige vitaminer, mineraler og antioxidanter.
Produkterne er, kort sagt, vitaminer for huden. Altså, af de gode slags!
De sidste to ting jeg fik ind af døren i sidste uge, var en “Perfect cleanser og en “Micro exfoliating balm.” Igen blev jeg taget med storm. “Micro exfoliating balm’en” indeholder micro-korn, som ikke kan ses med det blotte øje, men mærkes på huden. Man masserer ansigtet blidt i 3-4 minutter, skyller af med lunkent vand, og huden er blød som silke, fri for tilstoppede porer, døde hudceller og andre urenheder, samt får man dejlige røde kinder. Cleanseren er temmelig “fed” i konsistensen, men når den blandes op med varmt vand, som der står man skal, forvandler den sig til en lækker, skummende konsistens på huden, som dufter både mildt og rent på én og samme tid. Den mætter huden med masser af fugt, vitaminer og mineraler, samtidigt med, at den renser huden, og beskytter huden mod bakterier osv. Den indeholder blandt andet også kokosolie, zink, hybenkerneolie, og en masse vitaminer, som skrevet øverst oppe.
Denne serie har virkelig gjort noget helt specielt for mig og min hud. Min hud er ren, stråler, gløder og stortrives fugtmæssigt, ja, bare generelt. Jeg har fundet mig et mærke, som gør alt det jeg ønsker, den skal gøre. Det er ikke ofte det sker. Jeg elsker f.eks Beauté Pacifique også, men deres ‘facial scrub’ og renseprodukter er “elendige”, synes jeg. Her, i Oskia sortimentet, er alle produkter; Rens, serum, olie, exfoliator m.m. perfekte! 
Jeg er en meget tilfreds kunde og “Oskia” kan klart anbefales x 100. 

Se produkterne og flere beskrivelser dertil her.  

– Mette Milan 

PS: (Et vigtigt ét af slagsen) Produkterne er ekstremt drøje i brug – der skal meget lidt til et helt ansigt af f.eks ‘Oskia Renaissance mask’ eller ‘Micro exfoliating balm’ – Så selvom, at produkterne ligger i den dyre ende af skalaen, er drøjheden enorm og holder på sigt bedre end det fleste produkter jeg kender til. Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.