Alle indlæg og emner.

Micellar cleansing waters.

Igennem spashop.dk, blev jeg introduceret for mit første Embryolisse produkt, for et lille års tid siden, og derved også for min første “3-in-1” produkt eller “Embryolisse lotion Micellar“, som denne variant præcist hedder. 
Den viste sig, fra dag ét, at være mere end uundværlig med sine tre skønne alternativer i ét produkt. Nemlig : rens, tonic og make-up fjerner

Den er vanvittig effektiv, samtidigt med, at den er dejlig mild, også omkring øjnene, hvilket er et kæmpe must for mig, som kontaktlinsebruger. Den svier ikke, eller andet ubehageligt, nogen som helst steder, og vigtigst af alt, skal den/vattet ikke gnides rundt i øjnene/ansigtet for at fjerne sagerne, men blot “swiffes” henover områderne et par gange. Den fedter heller ikke, når man bruger den blot som rens/tonic og så har den en dejlig duft. 
Forleden dag stødte jeg så på frøken “Nivea – 3-in-1 micellar cleansing water” i Matas. Hun var på tilbud til 35,- (normalpris: 59,95,-) og “beauty-dicted”, som jeg er, hapser jeg den jo med i købet. Selvfølgelig! 
Jeg er ved at løbe tør for min Embryolisse, og kunne Nivea gøre jobbet lige så godt, var det jo skønt. 
Duften er lidt sær i det, lidt besk, i min næse, men den tager foundation, concealer og pudder meget fint – Kommer vi til øjenområdet med mascara, er det lidt en anden sag. Der skal den netop gnides en del ind i området, for at den gider at tage fat i lagene på vipperne, og det er jeg lidt træt af. Vatfnuller på vipperne og svidende øjne, fordi man skal gnide sådan, er altså ikke det fedeste. 
Men har man let hverdags make-up på (Ingen mascara/meget lidt mascara) eller bare lige vil rense ansigtet generelt inden sengetid, er Niveas rigtig fin og udmærket til prisen, men skal der ske noget en nat, hvor man kommer hjem fra byen, og mascara og det HELE skal af, så skal man have fat i Embryolisses, for her kan Nivea ikke følge med. 
Embryolisse bliver købt igen. Det gør Niveas muligvis ikke. 

Prisen for Embryolisse : 199,- for 250 ml. Kan købes her
Prisen for Nivea: 59,- for 200 ml. Kan købes her. 

Så er spørgsmålet bare – Vil man have et produkt, som er fin til den lette rens af ansigtet, eller ønsker man et produkt, der tager det hele. Hver gang. ??

God weekend.

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *