Alle indlæg og emner.

Søndags-shopping

Jeg var i Føtex og Kvickly i dag… Catchiiiing! 

Og hvad er det med mig, egentligt? Hvorfor SKAL jeg have to-tre af hver ting? Hvorfor kan jeg ikke nøjes med én ting af hver! Jesus Christ, altså… 

De nye labello-varianter… Der er faktisk 4 i alt, men har ofte haft dårlige oplevelser med “jordbær-varianter” i læbepomader (minder mig om de ulækre tyggevitaminer, som min mor tvang i mig som barn! Kvalme!!) så holdt mig til : Kirsebær, fersken og vandmelon-varianterne. De er lige til at spise. 

Lidt “wipes” til London-turen i næste uge. “Deo-wipes”, “Desinfection wipes” og “3 i 1 face wipes” – Så kan det ikke gå helt galt 🙂 5 kroner pr pakke. 

Og to nye yndlings-bh’er, designet af Christiane Schaumburg-Müller. Altså, disse er Guds gave til kvinder. Der er ingen skarpe bh-stropper, bøjler eller andet irriterende – Kun ren velvære, og stadig sexede blonder! Elsker dem. 

Alt sammen, er somsagt købt, i Føtex eller Kvickly – I love it! 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *