Alle indlæg og emner.

Min sommer-top 3 i solcreme til ansigtet!

Nogle få af jer gættede rigtigt på instagram i går 🙂 Jeg vil faktisk sige, at det også er et lidt tricky spørgsmål, jeg stillede jer – Især fra mig, som jo forelsker sig oftere i produkter, end Carrie Bradshaw forelsker sig i sko… 

Min sommer-top 3 over solcreme til ansigtet kommer her…. (Trummehvirvel) 
1) Vichy “Capital Soleil” 30.
2) Embryolisse “Cremé Solaire” 30.
3) Garnier “Sensitive Advanced” 50. 
Havde I regnet med det? 
Vichy ligger som min nummer et, meget, meget tæt forfulgt af Embryolisse. Grunden til, at Vichy vinder med et “sol-strå” er, at den har en fantastisk matterende effekt på huden, som jeg ganske enkelt elsker. Jeg synes næsten ikke, at der er noget værre end en skinnende t-zone her i varmen – Jeg skinner helt vildt, når det er varmt og har mere olieret hud end normalt. Denne er en life-saver på det område, samtidigt med, at den, vigtigst af alt, beskytter mod solens skarpe stråler og dermed forebygger : hudkræft, rynker, pigmentpletter osv osv. Den er alle pengene værd! Den kan købes på apotekerne rundt omkring i landet eller på webapoteket.dk – Lige nu sparer du 10% på den derinde. 
Embryolissen, som jeg har været så heldig at få lov at prøve fra skønne Wegabeauty, er jo en luksus-version af en solcreme, og lever bestemt op til kravene. Velduftende, beskyttende, lækker at smøre på, plejende, mild, ja, den har alt, pånær den matterende effekt, som netop min hud har enormt meget brug for pt. Den får dog ikke huden til at skinne mere end en almindelig fugtighedscreme. Overhovedet. Så har du ikke tendens til olieret hud i varmen, så prøv denne. Det vil du helt sikkert ikke fortryde 😉 
Embryolisse solcremen kan blandt andet købes på www.spashop.dk til 199,- 
Garniers solcreme, er nummer tre på listen, fordi denne indeholder solfaktor 50, dufter skønt og er praktisk at have med sig rundt omkring. Dog fedter den noget mere end de to andre cremer og har det der famøse hvide “solcreme-skær” i sig, og det trækker den ned på tredje pladsen. Jeg kan ikke bruge make-up ovenpå, når jeg har brugt Ganiers solcreme, som underlag, netop fordi at den får det hele til at klistre og klumpe. Så denne bliver brugt på de make-up frie dage, på stranden eller i haven og her klarer den sig rigtig fint 😉 
Solcremen kan købes i de fleste supermarkeder rundt omkring. 
Både Vichy og Embryolissen, er perfekte under make-uppen, da de ikke fedter. Jeg bruger disse to skiftevis, alt efter, hvor olieret min hud lige er på de forskellige dage og skal jeg være helt ærlig, vil jeg ikke undvære nogen af de to. De hører sammen herhjemme blandt mit sol-sortiment. 
En gang imellem, drypper jeg lige to dråber Oskia eller Pai olie i – Perfekt, for den ekstra plejende effekt! 
Hvilken solcreme bruger du til ansigtet og  hvorfor? 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *