Alle indlæg og emner.

ADVARSEL: Veet easy wax!

For 4-5 måneder siden, meldte jeg mig som tester for mit elskede blad “Woman” – Jeg skulle teste kittet : “Veet Easy Wax” og det syntes jeg lød utroligt spændende. Jeg har for 5-6 år siden, brugt deres hårfjerningscreme og trods grim stank og lidt svien, fungerede det, og jeg forbandt dermed “Veet” med noget okay-godt, hvis man kan sige det sådan.

Jeg har tidligere lavet et indlæg om “Veet Easy Wax” her på bloggen – Deri forklarede jeg også, hvor dårligt Veet fjernede hårene på mine ben, og efterlod mig med røde, sviende ben i stedet. 
Jeg måtte gribe til den “gammeldags metode” straks efter, nemlig skraber! 
Nogle dage efter bemærkede jeg de her mærkelige plamager på det nederste af mit skinneben – det lignede voksrester og meget tør hud, trods det, at jeg hverken normalt har sart eller tør hud på benene, så jeg prøvede at smøre olie på, og rense grundigt med de der servietter, der havde været med i kittet (de skulle nemlig kunne fjerne voksen for dig) nogle uger efter var de der stadig – Nu var de bare blevet endnu tydligere, grimme og røde. Jeg skrev en mail til Veet, for at høre, hvad det var og hvad jeg kunne gøre ved det. Jeg tilbød dem endda, at jeg kunne sende et billede af det til dem. Intet svar. 
En sviende fornemmelse blev faktisk ved med at irritere huden, på plamagerne på skinnebenene. Også kraftig kløe i perioder. 
I dag har jeg så valgt at skrive yderligere en klage til Veet. Plamagerne på benene er der stadig – Nu er de bare hvide!! Og ikke modtagelig for hverken sol, scrub eller andet. Bare hvide grimme pletter, og dermed et tydeligt tegn på, at flere af mine hudlag på benene er blevet ødelagt og pigmenterne simpelthen fjernede fra huden. Det svier og klør stadig af og til. Hvis jeg skal være helt ærlig, så gør det mig faktisk rigtig ked af det, men også ærgerlig, vred og irriteret. Især, når Veet så ikke svarer og forklarer, om det er “normalt” og om det går væk. Jeg har ikke lyst til at rende rundt med de mærker resten af mit liv. And let’s face it… Der er gået 4 måneder! 
Hvor mange går mon rundt med samme (måske endda værre) oplevelse af Veets produkter? 
Advarsel herfra omkring Veet Easy Wax – Måske er du mere heldig, men jeg havde holdt mig langt væk fra det, hvis jeg havde chancen. 
– Mette Milan 

Det er tydligere i virkeligheden, end her på billedet. Det er hvide, grimme plamager på begge ben 🙁 

2 thoughts on “ADVARSEL: Veet easy wax!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *