Alle indlæg og emner.

Rense-rutine.

Det er ikke nogen hemmelighed, at dét at rense huden, helst morgen og aften, er vigtigt.
Jeg har ikke altid været så dælens god til at få rengjort & renset min hud morgen og aften. Jeg kunne godt finde på at sove med make-uppen på. No problem.
Det kunne jeg så ikke drømme om mere – Mest af alt fordi jeg kan se, hvilken forskel det har gjort, at jeg renser huden mindst én gang om dagen. 
Jeg starter hver morgen med at rense, enten med skin tonic på en vat-rondel, eller med en facemist på en vatrondel. Mest for lige at friske huden op, fjerne overskydende fedt, bakterier og snavs (Jo, huden bliver beskidt i løbet af en nat med sved og gammel hud i pudebetrækket) 
Derefter påbegynder jeg rutinen med en lækker serum (Det kan være : Codage serum no3), creme og det make-up, jeg nu er i humør til at have på. Oftest er det bare lidt Tromborg pudder, mascara og lidt blush.
Om aftenen er rutinen så lidt mere krævende, for der skal huden renses rigtig godt. 
Jeg fjerner makeuppen, oftest med “Embryolisse Michellar lotion” eller hvis jeg har meget let make-up på:  Bioderma, renser derefter med Oskias renaissance-gel eller en anden god, nærende og lækker rens, i badet. Hver anden dag bruger jeg en lermaske, en AHA-maske eller en exfolieringsmaske, og til sidst smører jeg en så atter serum, olie eller federe creme på huden, som kan arbejde med min hud natten over. 
Rutinen er ikke så slem, når man først har sat sig ind i at gøre det og kan se resultaterne. For mig betød det meget renere hud, mere glød, mindre porer, og mindre fedtet hud. 
Rens er for mig blevet noget af det vigtigste indefor skønhed og hud. Rens er nødvendig, hvis man ønsker sig en lækker hud.
Der findes ok-billige alternativer til skin tonics og facemists – Man må prøve sig frem. Jeg ved, at Nivea laver en “Michellar water”, som mange er vilde med – Min hud var ikke, og mine øjne var da slet ikke. Så det handler altså om at prøve sig frem og her er Embryolisse fra spashop.dk, en sikker vinder for mig.
Jeg har også selv været i gang med at lave facemists af, blandt andet, grøn te (afkølet) Man kan købe sådan nogle spray-dispensere i “Føtex” eller “Tiger”, så man kan lave sin egen nærende spray til ansigtet. 
Lige nu bruger jeg Sard Kopenhagens Facemist og den er jeg rigtig glad for. Skyn iceland, laver også en pragtfuld én. Der er nok af skønne muligheder 🙂
Rigtig god weekend! 

– Mette Milan 

Der findes en del renseprodukter, skintonics og facemists – Prøv dig frem til den, der fungerer bedst for dig og din hud. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *