Alle indlæg og emner.

Bioderma – bedste renseprodukt?

For et par måneder siden, bestilte jeg “Bioderma” (den meget populære rens blandt verdens make-up artister)  hjem fra www.webapoteket.dk – Jeg var nødt til at få den testet, og se, om “hypen” omkring denne væske, var “hypen” værd. 

Prisen på 120,- var til at overleve, selvom det ikke er et billigt renseprodukt. Min yndlings-Micellaire water koster 199,-, så der var jo alligevel lidt at spare, hvis jeg, vel at mærke, blev glad for “Bioderma”. 
Det første jeg bemærkede og blev rigtig glad over var, at “Bioderma” ikke indeholder nogen som helst duft – Ja, jeg ved, at den er parfumefri osv, men har oplevet andre renseprodukter, som reklamerer med det samme (f.eks Niveas Micellaire water) som har en grim duft alligevel, synes jeg, så det holder altså ikke altid stik. 
Denne kan virkelig ikke duftes. 
Jeg havde fuld krigsmaling på (concealer, foundation, pudder, blush, eyeliner og semi-vandfast mascara) første gang jeg testede den. 
Jeg rensede hele ansigtet, og fik hurtigt problemer med øjenområdet. Men da jeg havde renset en del gange og brugt en del vatrondeller og synes, at ansigtet var rent, gik jeg i bad. 
Her synes jeg ofte, at rens kommer til at vise dens værd, for er man sort under øjnene efter bad, har renseproduktet, i mine øjne, ikke gjort det godt nok.
Jeg var knald-sort under øjnene og måtte i gang én gang til med at rense efter. 
Anden gang jeg testede den, havde jeg almindelig hverdagsmake-up på. Pudder, lidt concealer, og mascara. Igen voldte mascaraen problemer, mens den almindelig hverdagsmake-up blev renset fint af efter 5-6 vatrondellers brug. 
Nu bruger jeg “Bioderma” når jeg har make-up frie dage og bare lige skal have renset huden om morgenen eller aftenen før jeg kommer serum/creme på. Hertil virker den efter hensigten, klistrer ikke på huden og har også en dejlig beroligende effekt på min hud. 
Jeg synes ikke, at den er så super effektiv til make-up, som der blev reklameret med, da den kom til DK, men jeg må sige, at den ER ufattelig mild på huden – Især omkring øjnene – For uanset hvor meget jeg har stået og gnubbet vat og “bioderma” mod øjnene, har det hverken svedet eller gjort mine øjne røde. Jeg er kontaktlinsebruger og har sarte øjne. 
Så som en almindelig rens, til meget lidt make-up, eller til bare lige at friske huden op med, virker den fint. 
Køber jeg “bioderma” igen? Sikkert ikke. Jeg holder mig til min “Embryolisse Micellaire water” fra Spashop.dk – Den har virket fra dag ét – også efter bad 🙂 
Hvilken rens bruger du? 
– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *