Alle indlæg og emner.

Jurlique “rose silk finishing powder”

Nu er det sådan, at min hud opfører sig som et møgirriterende barn lige for tiden. Fedtet, næsten over det hele, suger til sig af det ene og det andet, slår ud, vil have mere mere mere af det hele… Det er ærligt talt trættende i længden. 

Rens, serum og en god creme gør rigtig meget ved det hele, men efter nogle timer skinner jeg igen, som en glaseret skinke, i t-zonen, især. Hvad gør man lige ved det? Jo, det skal jeg fortælle dig.

1) Så er matterende creme et fantastisk middel. Embryolisse laver blandt andre en variant. Problemet er bare, at man ikke sådan lige kan smøre creme ovenpå make-uppen, når den først er lagt. Det bliver i hvert fald aldrig helt godt. 
2) En matterende pudder gør også meget ved det hele. Men her er problemet, at man ikke kan duppe pudder i ansigtet dagen lang uden ikke at komme til at ligne én omvandrede pudderkvast. 
3) En “setting/finishing” pudder – Se, dét er løsningen – Den er nemlig transparent (oftest – I hvert fald dem jeg ind til nu har haft gang i) 
Jeg har brugt “bareMinerals” rispudder / setting powder – den var god og det ved jeg, fordi jeg har brugt hvert et mineral-korn i bøtten. 
Så har jeg brugt en billig én jeg fik med fra “goodiebox” da jeg var medlem – “Stay put powder” fra lookbeauty – Den er ganske okay – men skal friskes op en del gange i løbet af dagen, så den er man tvunget til at have med sig – konstant – og det er den så.
Forleden dag modtog jeg så Jurliques “Rose silk finishing powder”, som jeg havde bestilt hjem fra Beautybay.com til 160,- ca. 
Jeg har i længe gået og luret lidt på “Jurlique”-mærket generelt og jeg manglede en god setting pudder til den glinsende facade jeg render rundt med – det kan jeg så hilse og fortælle, at den hjælper med. I mange timer ad gangen endda! 
Effekten er uden tvivl den bedste af de tre jeg har prøvet. Dup lidt på i panden, på næsen, lidt under øjnene og på hagen og huden er matteret og pæn igen. Eneste minus for mig (bestemt ikke sikkert, at du er af samme mening) så synes jeg duften, som er “rose” er for kraftig. Lige i det man dupper på, går duften lige i næsen, men efter noget tid, neutraliseres det immervæk. Heldigvis.
Fantastisk setting-pudder – og smuk og romantisk emballage med den fineste sne-hvide pudderkvast til. 

– Mette Milan 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *