Alle indlæg og emner.

“Juliette has a gun – Not a perfume”

Hvis der er noget jeg er, så er det kræsen. Især når man kommer til parfumer, så skal der rigtig meget til, før den bliver accepteret og budt velkommen ind blandt mit beauty-sortiment. Der er en grund til, at jeg primært har brugt den samme parfume de sidste 12 år. Trygheden ved at vide, at jeg dufter godt, ligger blandt opvejelserne – Mange har komplimenteret min duft gennem årene med : “Emporio Armani She” (den i guld) Jeg har haft en periode, hvor jeg købte en masse parfumer. Hugo Boss, Calvin Klein, Gucci, Versace, Dolce Gabbana osv. De stod i flere år, efter at være prøvet én-to gange og samlede støv, hvorefter jeg fik mig taget sammen til at give dem væk til andre – Brugte dem jo aldrig alligevel og vendte altid tilbage til “the safe choice” Emporio A. 

Forleden dag fik jeg så tilsendt en meget smuk, hvid og enkel parfume fra “Wegabeauty“, som jeg kunne prøve. “Juliette has a gun – Not a perfume” af Romano Ricci. Alene navnet på parfumen fortæller, at den er noget andet, men stadig; jeg var kritisk. Jeg vidste jo, hvordan det havde stået til de andre gange, jeg havde begivet mig ud i at prøve noget nyt på duftfronten. Statistikken var ikke den bedste…

Parfumen er en ”single note” parfume der kun består af ét komponent kaldet; ’Cetalox’, et molekyle. Parfumen udvikler sig individuelt, alt afhængig af (krops) varme og kulde og har en vanvittig sprød og samtidig mild amber note, som svæver omkring én dagen lang. Duften er faktisk lidt svær at karakterisere. 
Når den først sprayes på huden, dufter den lettere sprittet, men det ændres i løbet af sekunder, hvor den udvikler sin egen unikke duft og mixer sig ind i huden. 

Jeg har brugt “Juliette has a gun” i tre dage nu, hver dag, og duften er ikke ens hver gang – Det er et meget anderledes, meget spændende koncept, og det hele minder mig ligesom, om de der kæmpe forvandlingskugler, man kunne få for mange år siden, der skiftede smag og farver inde i munden. Man vidste ikke helt, hvad man fik, men det smagte godt hver gang. 
Hvis jeg sprayer parfumen på halsen efter bad, og tørrer mit hår med hårtørreren, så går varmen ind og påvirker duften – Den bliver stærkere og meget sensuel ved varme, og mere mild og neutral i almindelig temperatur. Når jeg sprayer den på om morgenen, er noterne helt milde og lækre, og op af dagen tager den til i styrke og er mindst lige så lækker. 
Jeg har fået så mange komplimenter af mine elever og andre mennesker omkring mig de sidste tre dage. “Mhh, du dufter godt. Hvad er det for en parfume!?” Og så har jeg ellers prøvet at forklare, hvordan denne meget specielle parfume hænger sammen og at den udvikler sig individuelt fra person til person. 
Jeg er MEGET glad for den! Jeg er faktisk fuldstændig vild med dens tidsløse, lækre duft, og at den ændrer sig i løbet af dagen. Parfumen har troligt været i brug alle dagene – morgen og aften – Altså, det er tæt på en sensation fra min side.
Jeg plejer at teste diverse produkter i minimum en uge, men denne behøvede ikke mange dage. Den ER vidunderlig og er iøvrigt allergenefri!

Prøv lige at se emballagen også… Bliver det smukkere? 

Hvilken parfume bruger du? Og er du også kræsen? 

– Mette Milan 
2 thoughts on ““Juliette has a gun – Not a perfume”

  1. Hej ?
    Jeg prøvede den samme parfume da jeg var i New York i julen sidste år og blev lige så forelsket som dig.
    Jeg har så siden købt 2 andre parfumer fra Juliette has a gun og er egentlig bare vildt forelsket i deres parfumer og de fantastiske længerevarende dufte de udvikler.
    Så jeg er med på din vogn ?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *